220414

All tid som jag har hunnit lägga framför darton har gått till att fixa alla tävlingsbilder, bara två mappar kvar från värnamo sedan är jag klar. Det gick bra mycket snabbare denna gången än vad det brukar, kan vara för att jag valde att inte redigera bilderna alls nu, det finns helt enkelt ingen tid till att lägga över två minuter per bild, om man sedan har ca 400 bilder så blir det ett par timmar, haha. 
 
Har börjat sätta igång Elan nu, så underbart. Idag tog vi en galopp i skogen i halsring, så underbart. Kanske glömde säga att jag börjat rida honom i det nu? Han var iallafall jätte fin och gick suuuuper på det ute med, så skönt! 
Bara skojar, det var inte riktigt så det gick till även om det var lite sanning i det ovanför. Ut i skogen gav vi oss av och tanken var att skritta största delen utav turen, lite trav och ev lite galopp om han kändes pigg och så. Och det var han, så taggad på att vara ute i skogen och röra på sig igen och han hade inget emot att trava alls. Så påvägen hem tänkte jag att varför inte låta honom galoppera lite lugnt och försiktigt upp för en liten backe, det kan ju inte skada, han drog ju ändå som tusan. Upp för backen kom vi och jag skulle bryta av om tar tag i honom, och helt plötslig "tappar" jag allt jag har i händerna och Elan får lite smått panik och galopperar på lite mer än nödvändigt, och där sitter jag med ett par tyglar som leder till...inget? Hacket hade då gått av, lädret gick av när jag skulle bryta av och utan broms så hade jag inte sådär mycket att säga till om, så hem bar det i galopp hela vägen till stallet. Det jag kunde göra då var iprincip att sitta kvar, försöka vara lugn och hoppas på att han hittade hem och att vi inte skulle möta några bilar, haha! Han tyckte det var lajbans att få galoppera på så fort han ville och hur långt han ville. Menmen, vi kom båda tillbaka med liven i behåll, tur var väl det. Alltid ska det hända något, haha. 
Väldigt ledsen över att behöva galoppera så mycket, väldigt ledsen...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0