7 dagar

Elan har nu haft boxvila i exakt en vecka. Benet har blivit mycket bättre, men han får så inne minst 2-3 dagar tilll, sen får han ev börja gå ut i sjukhage/paddock. Det har varit segt, det är segt. Inte så farligt som man kan tro, jag trodde det skulle vara mycket jobbigare. Men har jag ju fått rida lite, Elan har varit ganska social och han verkar inte tycka det är så jobbigt att stå inne, han har ju sitt hönät. Lite överskottsenergi har han nog, när vi gick ett varv i paddocken igår kom de andra två ned i full galopp för att hälsa på honom, han ville så gärna hänga på dem och springa runt, hoppade och skuttade och ville inte skritta runt i paddocken för att sedan gå in i boxen igen. Men sånt är livet när man inte alltid har koll på alla benen och skadar sig. 
 
Jag har iallafall påsklov nu så dagarna kommer spenderas i stallet, ska plugga endel med och förhoppningsvis har jag lite bra bloggideer med nu när jag har tid för att blogga. ;) 
Från Bratteborg igår. Har ett gäng bilder därifrån med som ska redigeras, fler hittar ni på http://cafotografi.weebly.com/ :)  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0