Happy

Känner att det har varit en väldig massa klagande på nationella de senaste dagarna, så för att få lite omväxling ska jag inte klaga mer på dem idag. Idag har varit en provfridag, wonderful, men helt fri från sådant var den inte. Redovisning i musiken, uttagning till SångKåntest. Vår låt är bra, glad och rolig. Inte för att jag har bidragit speciellt mycket till den, lärt mig att spela ukelele typ, och det var inte sådär överdrivet svårt kan jag säga. En del bakom hela låten är här, inte bara musikaliskt grym, satans bra åsikter har hon med. 
Anyway, vi var nog alla ganska nervösa inför detta även om vi föröskte intala oss annat. Men vi överlevde och gick vidare till sångkåntest. Skulle helst lägga ut videon nu direkt, men det får vänta tills efter sångkåntset isåfall. ;) 
Och på detta kom även de preliminära antagningarna till gymnasiet idag, har varit lite små nervös över det med, skolan jag sökt till hade tydligen haft väldigt många sökande iår, så att bli preliminärt antagen till alla mina val var väldigt skönt, så nu ska jag förhoppningsvis inte behöva oroa mig över det om jag inte sänker mig i allt för många ämnen.
 
Annars så, Elan gick bra i markarbetet hemma igår, idag ska vi förhoppningsvis ut i skogen, får se lite hur det blir. I helgen åker jag till Växjö på sista ULKen, as pepp. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0