24.aug.14

Tänkte försöka mig på att skriva ett rosabubbla-inlägg om hur skönt det är att sitta i sängen med en kopp te och super mjukt hår utav dagens införskaffade hårolja, men efter att ha skrivit tre meningar på det tänkta rosabubbla-inlägget gav jag upp, för det stämmer inte riktigt överrens med verkligheten. Fast, jag sitter i sängen, fett nöjd över hur mjukt håret faktiskt blev men teet tog slut. 
 
Dagen blev lite spontant spenderad i Ullared, som vanligt när vi inte har något bättre för oss, haha. Köpte absolut ingenting roligt, uppdaterade mest mitt stallapotek med hästsalva, helosan (<3333), liniment, blåspray osv osv, lång lista med braattha-saker. Cortess fick ett fleecetäcke som hon kan rulla runt i spån och bajs med, så slipper hon göra det med det tänkta, dyra täcket hon ska få ha på tävling. ;) Detta fick hon såklart prova efter ett pass i paddocken. Idag har hon varit i stallet i exakt en vecka och idag var det första gången jag faktiskt hoppade henne, det var inte helt planerat, jag hade mest tänkt att rida lite markarbete och känna lite på henne, men eftersom vi ska iväg och träna imorgon kännde jag att det kanske skulle vara en fördel om jag hoppat hästen något innan jag kommer till träningen, så ett par språng på ett räcke blev det i slutet och ju mer mamma höjde, desto roligare tyckte hon det blev. Låter som vi bara höjde och höjde, nej, vi körde inte höjdhoppning, vi stannade lite senare än vad jag hade tänkt med det var också då som det gick bäst. :) 
 

22.08.14

Här har det varit dött i sommar, men det finns en bra anledning till det. För i mitt liv har det varit allt annat än dött, och då finns det ingen tid till att hänga här. Sommaren har till största del gått till att jobba, inte att jag klagar, båda jobben var så grymma att jag skulle kunna göra det varje sommar, resten av mitt liv. Nej, men nästan lite så. Sist jag visade att jag levde här sa jag att jag inte skulle försöka att få någon ordning på vad jag varit med om i sommar, och det kommer jag inte heller. Det kommer någon gång, i en avlägsen framtid, att sammanfattas i bilder men någon vidare text kommer det inte bli utav det, alldelles för mycket att välja och välja bort för annars skulle det bli ett flera sidor långt inlägg, och det har jag inte tid och skriva och ingen ork att läsa så vi skippar det. 
 
Annars så, jag har börjat skolan. Jag har börjat gymnasiet. Stor tjej nu. Nej, men det är kul, mycket nytt folk och mycket nytt att ta in. Samma sak på hästfronten just nu, ny häst och allt vad det innebär. Men det ska nog bli bra, både med skola och häst. Disneyfilm väntar och antagligen kommer jag somna ifrån den efter tio minuter, haha. 
 

Skyrup

Femte och sista veckan i Skyrup är igång, sorgligt men sant. Iprincip alla elever som är här nu har varit här tidigare vilket gör att de kan grejjerna, de vet vad som ska göras och hur det fungerar, man behöver bara vara där om någon inte har en sadelgjord eller vill hälsa på fölet. ;)
Tidigare veckor har varit så roliga och så otroligt lärorika, och mycket mer än så kommer ni nog inte att få läsa om det, för under fem veckor är man med om så mycket, så mycket intryck och händelser att jag inte ens kommer att försöka få någon ordning på det alls. Jag har träffat så mycket trevligt, roligt folk som alla ska bli besökta så snart som det bara går, vilket skulle vara imorgon om jag fick bestämma själv. Men imorgon väntar banhoppning, dans och antagligen ett par sadelgjordsjakter, lite grönt kort och fodring av hästar, så de där besöken får vänta till senare.
 
 RSS 2.0