#19
Jag sitter fast

Är i samma sits idag som jag var igår. SOn är inte färdig och ska vara inlämnad innan det blir den 28e. Men idag är jag mer än halvvägs, har lite mer än en sida kvar att skriva innan jag kan känna mig färdig. Men hur frustrerad blir man inte när man känner att man har fått med allt, skrivit bra och fortfarande måste man skriva en hel sida till? Visst att jag skulle kunna berätta allt mer ingående, men det är inte min hjärna speciellt intställd på just nu, nu vill den mest att den där sista sidan ska skriva sig själv utan att jag behöver fundera över det.
 
Innan var problemet att jag inte kunde formulera mig men visste precis vad jag skulle skriva, nu när jag lyckats få ned det jag ville på nästan det sättet jag ville är det absolut inga problem att skriva, nu är problemet att det inte finns något kvar att skriva om. Men det hade varit så skönt att bara låta fingrarna gå, utan att tänka speciellt mycket. Det brukar vara då mina bästa tankar poppar upp, när det bara går och går utan att stanna och pausa. Inte stanna och tänka efter vad det egentligen var jag skrev. Det kan också vara ett problem dock, ofta är det det som stället till det när jag ska skriva blogginlägg. Jag bara skriver och skriver och känner mig galet motiverad, och när jag låter fingrarna gå så tappar jag tråden och ämnet och flyter ut och slutar någon helt annanstanns än var jag började. Ungefär som detta inlägget blir det då, mest kaos och det finns inte direkt någon mening med det, jag fick inte ut något utav att skriva det. Så jag kanske borde ta mina flytade fingrar och byta dokument och låta dem knattra på där istället och göra lite nytta. ;) 
Dessutom blir det ugnefär 100 gånger så mycket stavfel när jag skriver så här, ha överseende med det. ;) 
 

Winter Wonderland

 

#18
Sometimes it's hard to dream

Drömmer mig bort till storhäst tiden på hästnet istället för att skriva på min so-uppsats. Jag längtar så galet mycket tills jag äntligen går över till storhäst. Vet inte hur många hästar jag har hittat nu som alla låter som den. Men vem vet när dagen då jag har har storhäst kommer, haha. Lär ju inte bli förrän jag fyller 18 och måste gå upp till stor häst, och dessutom kan köra den själv vilket jag måste om jag vill kunna tävla med någon som inte går ponnyklasser. ;) 
 
Samtidigt längtar jag till dagen då jag kanske kan köpa egen häst även om tanken på det skrämmer livet ur mig. Mest för att jag är livrädd för att provrida. Varje gång jag sitter upp på en ny häst känns det som om jag ridit i typ 2 år och kan noll. Helt värdelös. Och det vill man ju träna bort eller hur? Bästa sätt att göra det är genom att inte rida någon annan häst än sin egen på över 6 månader. ;) Jo men min taktik bör fungera, eller har ni något bättre tips? Även om jag vill rida fler hästar, variera mig mer vill jag inte lämna tillbaka Elan. Och det är bara 14 veckor kvar. Kanske låter mycket, men det kommer gå på en sekund och sedan står vi i Skyrup med Elan utsläppt i hagen och jag kvar, utan häst i 3 månader och inga planer för sommaren. Vet inte om det märks men känner mig ganska negativ ikväll, kan bero på att min So måste vara färdig imorgon och jag är ungefär halvvägs. Kan vara det eller att jag bara är otroligt trött, båda alternativen är ganska sannolika. Så kanske att jag borde skriva på SOn istället för det här eller gå och lägga mig. 
Hade ju storhäst i sommras så varför klaga? Kunde dock verkligen inte rida henne, så kanske inte ens borde fundera på att föröska byta upp mig till något större... 
 

#17
Work hard

Och äntligen har det gått helt ok på en träning i år. Knappt något krabb, mer flyt än tidigare och kunde åka hem med en ponny som antagligen har bra mycket bättre självförtroende än vad han hade när vi åkte hem från förra träingen. Måste berott på sadlen, den är magisk. Hahaha, har lånat hem en sadel som ska säljas som jag provade på honom idag. Så underbar. Kär. Han verkade inte hata den och vad jag kunde avgöra ligger den bättre på honom än den han har gör. Ska bara övertala en person till att den är underbar så. ;) 
 
Annars så, jag är slut. Pallar verkligen inte skriva mer på min galet tråkiga so-uppsats som jag skrivit en sida på idag. Och den ska vara inlämnad på torsdag. Men det ska nog gå, imorgon blir det uppersittakväll. Och det är bara en utav alla inlämningsuppgifter vi har nu, blir galen utav det. Inte det att jag inte tycker om att skriva, jag kör bara fast så hårt överallt och kommer inte vidare. Samma problem när jag ska skriva inlägg här, kör fast som satan, kommer inte loss och skiter i det istället. Jobbar på det och det har blivit bättre. Jag måste börja ge mig och inse att jag inte kan få det perfekt, jag måste börja nöja mig med det som är ok tills jag kan formulera mig rätt och få det perfekt. Och det kan jag inte utan att träna och när man tränar då är det allt annat än perfa. ;) 

 


 

Can't wait

 

Framtiden

Jag hade allt så väl planerat. Så dyker, det som alla andra skulle säga vara guldläge, detta upp. Kan vara en fördel för mig men det kan samtidigt vara den sämsta tänkbara nackdelen. Detta är något jag vill, jag har nog aldrig varit såhär inställd på något tidigare. Det har nästan blivit som ett livsmål, ett mål att nå innan jag dör. Och nu finns chansen, den är bara väldigt fel i tiden. Men det är lika bra att försöka hoppa på nu och hoppas att jag hoppar tillräckligt långt och kommer med på båten och inte hamnar i havet utanför. 
 
Men, jag kanske behöver lita lite mer på mig själv, vad jag kan, vilka färdigheter jag besitter och vad jag faktiskt har uträttat i mitt liv så här långt. Själv tycker jag inte det är något viktigt eller intressant, men förhoppningsvis är det mer än inget. Och förhoppningsvis är alla steg i rätt riktning och inte ut i skogen. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag hamnade där, jag har byggt upp ganska mycket runt tro om detta, ett hopp baserat på en önskan. Vad kan det göra mer än att rasa förr eller senare? Jag hoppas innerligt på senare och att jag kan få åka med en bit på resan innan jag drunknar. Men det jag kan göra nu är att hoppas på att det jag har gjort tidigare har varit tillräckligt för att ta mig dit jag vill. 
 
 
 
 

#16
#15
Skogsmullar <3

Det blev inget PAhäng med Emma idag, det blev PA hos Fanny istället vilket inte var helt fel det heller. ;) Emma och jag missade PA förra helgen, denna helgen och nästa helg är hon i Österrike. Oflyt? Menmen, vill man hinna med allt så.. ;) 
 
Ida och jag skulle ut och rida en runda i skogen, det slutade med att vi red halva rundan, hittade en stock som vi direkt såg som ett litet hinder på vägen och sedan kom vi inte vidare på vår runda haha. Det blev knappt ett hinder, var med som bom på marken men så mycket roligare att rida över i skogen än i paddocken, det kunde både ponny och ryttare vara överrens om. Nu har vi stora planer för framtiden som förhoppningsvis sätts i verket snart. Det kommer bli fett. 
 
Älskar blogg.se's funktion att inläggen kommer upp igen när chrome krachar, för det gör det hela tiden. Thank u för att du finns. Love u. 
Ida jobbar medans jag håller hästar, lat tjej här. 
 

#14
Not back on track

Är fortfarande utslagen sedan Trysil, är helt slut dygnets alla timmar och förkylningen gör det inte lättare. 

Jag spenderade ett par timmar i stallet idag, kan inte klaga på det. Våren är påväg och det är äntligen ridbart igen. Undantaget är väl skogsvägarna då jag är livrädd för hålorna i marken, vill ju inte bryta benen på någon utav oss. Annars pussade jag på ponnyn och fixade så mycket jag orkade med tungt huvud. Kvällen har spenderats med vän och det var fett. Var välbehövligt i dessa tider, samma sak igår när kusinen firades ute , det var med trevligt och välbehövligt. 
#13
#12

 
 

Hemmaaaa

Jag är hemma igen, jag lever och har förhoppningsvis fått med mig allt jag tog med mig till Norge hem igen. Man kan ju alltid hoppas på att det är så. 6 grymma dagar som öppnat mina ögon på mer än ett sätt, 6 dagar som kommer att bli svåra att glömma. ;) Ett par nya internskämt och en jäklar massa minnen. Och jag är helt galet trött. Ska sova igen ett par timmar nu och imorgon ska jag ut och pussa på min saknade ponny. 
 

#11

 

#10
#9
#8
#7
#6
#5 Valentines
Emma&Ballis

 
 
Längtar galet mycket tills jag kan införskaffa mig ett nytt objektiv, då fasen ska det fotas! 

#4

 
 

Summer

När jag kom ut till stallet idag var det fint väder, solen sken och det var barmark. Så mycket vår och sommarfeelings jag hade när jag mockade har jag inte haft sedan det var sommar. Och gud vad mysigt det skulle bli att skritta ut en runda med Elan i solen, få ännu mer vårfeelings osv. Tog in honom, borstade och fixade. När vi sedan ska lämna stallet har solen försvunnit och snöblask i stomvindar har ersatt den. Mysfaktorn sjönk ganska så mycket där. Längtar inte till sommaren för sommar är det när vecka 23 kommer, men sommarväder hade inte varit helt fel. <3 
 
Försöker få lite ordning bland mina bilder på hårddisken och hittar dessa bilder, de gav mig ännu mer sommarkänslor. Vi hade kul de dagarna.
 

#3

 

Läs inte mitt inlägg, läs hennes

Idag var det ingen tråkig träning vi var iväg på, inte den bästa, ganska långt ifrån det, men den var då inte händelselös haha. En lektion med slit, som kanske släppte tillslut men jäklar var envis han är, jag menar hur svårt kan det vara att gå rakt fram? Väldigt visade det sig. När vi sedan skulle hem fick vi knuffa transporten upp för en backe, som om vi inte var slut som det var? Vi kände oss som Emil Jönsson efter det. ;) 
 
Jag skulle inte få fram något halv vettigt nu om jag så försökte, kanske säger det tillräckligt att 99% utav allt som jag skrivit nu har jag fått backa tillbaka och skriva om för att jag stavade fet på det. så jag nöjer mig med att länka till ett blogginlägg jag läste idag, snälla, läs det. ----> HÄÄÄÄR <----
 
 

%2
#1

 

Jag vill med gå upp vid 4

Är så galet frustrerad över att det inte finns några tävlingar att åka på. Eller att när det väl är tävlingar är jag inte hemma. Eller har jag ingen skjuts. Eller är det för långt bort. Eller är det fel klasser. Vår första start var planerad till vecka 10, men självklart är jag inte hemma då. Och självklart finns det inget tidigare som kan erbjuda LD, LC inom 150km avstånd. Alltså, brukar tävlingsutbudet vara såhär dåligt? Jag har ingen koll eftersom jag för första gången har anledning till att leta tävlingar vid denna tiden på året, men hallå, jag är besviken. 
 
Idag hade jag inte sagt nej till att åka till Udden, men då fanns det ingen som körde. Och nästa helg är jag påväg till Norge, och helgen efter det kan jag åka till Värnamo. Och hoppa en klass om jag inte känner för att debutera LB första tävlingen vilket jag inte är speciellt sugen på. Men det är så jobbigt att se alla som tävlar uppdatera sina instagram-konton, facebook-statusar och bloggar om hur dagens tävlingar har varit, resultat, filmer och bilder. Fattar ni hur sugen man blir!?
 
Jag vill med ut och tävla. Jag vill ha klockan ställd på de tidigaste timmarna, jag vill klä mig i vita byxor, skjorta och kavaj, jag vill hitta min ponny med rufsig man och bajsfläckar och blir sur över hur skitig han är, jag vill lasta ut honom på tävlingsplats och tagga till 1000, jag vill rida in på banan och känna att vi ska vara bäst, jag vill med skriva hur nöjd jag är med min ponnys (förhoppningsvis grymma) insats under tävningsdagen och jag vill kritisera mig själv så hårt för alla misstag jag gjort under dagen, jag vill komma hem, nöjd eller inte, från en dag på tävling. 
 
 

I'm baaack

Var visst ett tag sedan jag skrev något, Emma påminnde mig igår och såg till att det uppehållet inte blev längre, thank u! ;) 
 
Jag har haft fullbokat dygnets alla timmar sedan jag var här sist, som jag har alla andra dagar. Riktigt så illa har det inte varit, jag har varit på ULK-kurs (aka ull-kurs som Emma trodde jag skulle gå), ridit och allt annat som kommit i min väg. Tränade i tisdags, hade en fin ponny till en början, vet inte vad som hände sen men den ponnyn försvann ganska fort och ersattes av...en inte lika fin ponny. Men efter ett par om och men så slutade det helt ok. 
 
En sista vecka kvar i skolan innan lov, så skönt. Så underbart skönt. Men så mycket sista veckan, varför allt sista veckan? Känner att, vi har haft 7 veckor på oss, men endå så ligger allt sista veckan, hur planerar de egentligen? Och det som inte ska göras den veckan ska lämnas in vecka 9, alltså veckan efter lovet...suck... Men v.8 ska jag inte tänka på det, då ska jag mest fokusera på att inte bryta armar och ben i skidbacken. ;) 
 

Gästinlägg á la Emma

Hola alla cai(j)sas läsare. Cajsa har nyligen bytt namn till Caisa. Och nu vill hon byta namn till Qaisa. Velig tjej det där. Det här blir nog världens mest intressanta inlägg, men jag tycker cajsa uppdaterar för dålig så jag hjälper henne lite på traven.
 
Idag har jag och Cajsa varit på "licensfest" så det så fint hette. Tävlingsryttarna på Lammhults RK träffades och åt tacos. Tacos är världens bästa maträtt, blev det till både luch och middag idag woho <3. Idag lärde vi oss att 10-åriga tjejer på skoldiscon haffar killar. Det är nya tider nu, inte ens 18 år och känner mig gammal. Nu ska vi återgå till att dregla över Chuck Bass. (Att träffa Ed Westwick är Caisas högsta dröm ifall någon hade planer på att uppfylla den) Hejdååå bloggen trevligt att råkas MVH Emma 
 
FRIDAY INSPO VÄNNER
 
 
 RSS 2.0