I'm baaack

Var visst ett tag sedan jag skrev något, Emma påminnde mig igår och såg till att det uppehållet inte blev längre, thank u! ;) 
 
Jag har haft fullbokat dygnets alla timmar sedan jag var här sist, som jag har alla andra dagar. Riktigt så illa har det inte varit, jag har varit på ULK-kurs (aka ull-kurs som Emma trodde jag skulle gå), ridit och allt annat som kommit i min väg. Tränade i tisdags, hade en fin ponny till en början, vet inte vad som hände sen men den ponnyn försvann ganska fort och ersattes av...en inte lika fin ponny. Men efter ett par om och men så slutade det helt ok. 
 
En sista vecka kvar i skolan innan lov, så skönt. Så underbart skönt. Men så mycket sista veckan, varför allt sista veckan? Känner att, vi har haft 7 veckor på oss, men endå så ligger allt sista veckan, hur planerar de egentligen? Och det som inte ska göras den veckan ska lämnas in vecka 9, alltså veckan efter lovet...suck... Men v.8 ska jag inte tänka på det, då ska jag mest fokusera på att inte bryta armar och ben i skidbacken. ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0