12 Januari

Känns sådär att alla inlägg iår har haft en rubrik med "2014" i, Efter 12 dagar borde jag ju ha kommit upp med något bättre så jag ger det ett försök nu. 

Sedan träningen i tisdags har det bara gått neråt för oss. Det vi har fått gjort är ett par skitpass i paddocken som vi båda överlevt bra utan och om jag inte minns helt fel gav vi oss ut i skogen vid 5 i onsdags med endast en pannlampa som lyse. Hur tänkte jag där? Som tur var underhöll min ickehästintresserade kompis oss sällskap på telefon under vår skritt tur i den mörka skogen med alla farliga tomtar och troll. Idag lyckades vi mot alla odds vända på pannkakan och fick en glimt av vad underbart är. Vi har både innan jul och förra träningen tränat på att galoppera avslappnat med långa tyglar vilket oftast har lett till många varv runt ridhus och paddock i stress. Han blir så vilsen utan någon som håller i honom skulle jag gissa. Och idag var det till en början ingen skillnad, farliga barnvagnar och slaskstorm med knakande träd i skogen. Men efter ett par varv i paddocken kunde jag släppa honom och han fortsatte utan att springa iväg i panik, sänkte huvudet och slappnade av. Inte till 100%, men bra mycket mer än han slappnat av tidigare. Poletten ramlade ned i huvudet skulle jag tro. Idag hade jag helt ärligt kunnat rida hur länge som hellst när han väl kom dit. Får hoppas att det inte var en engångshändelse. ;) 
 
Annars så är vintern påväg. Tänker inte hoppa jämfota av lycka för det. Hade inte sagt nej till att skippa vintern helt iår och tagit vår och sommar direkt, hur underbart hade inte det varit? Min kompis var innte på min facebooks och skrev att jag åkte till Alanya, jag hade inte sagt nej till det just nu. Men att slippa lera upp till knäna på både mig och ponny är inte heller helt fel, sedan att det hade kunnat vara trott och gräs i stället för snö och is kanske just nu inte spelar så stor roll men efter ett par dagar när vi har halkat runt på isbanan så kommer jag få äta upp mina ord..
Värme, sol, sommar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0