Hallå 2014

Statar 2014 med att få veta att jag äntligen ska få gå ungdomsledarkursen. Fortsätter med att skicka in anmälan som funktionär i Falsterbo så förhoppningsvis är jag där hela den veckan. Vecka 19 är jag nere i Skyrup som funktionär på ponnytävlingarna som är då. Om jag har tur finns det någon underbar människa som vill köra ner mig och Elan så jag kan hoppa någon LB med honom någon dag, hade varit så sjukt kul att tävla honom där nere, på hemmaplan för honom. Och förutom det så ska Elan och jag komma iväg på så mycket träningar och tävlingar som vi hinner innan det är dags att lämna tillbaka honom. Och vi ska försöka hinna med en massa annat kul däremellan. Vi har ju bara 23 veckor kvar ihop, och det känns som att de 23 veckorna kommer gå väldigt fort. 
 
Idag tror jag att han hade någon slags åldersnojja. Tror att han ville återuppleva sina ungponny-dagar och agerade som om han var 3 och inte 13. När vi väl hade tagit och ut i skogen och kommit iväg en bit så inser jag att det kanske inte var det bästa vägvalet jag gjort i mitt liv. För 10 meter in från vägen står det två i orangakläder med en motorsåg igång och sågar ned ett träd. Visst att jag hörde den innan men trodde inte att de skulle stå precis vid vägen. Men det var nemas problemas sa Elan, värre var det med det svarta stubben som kom 100 meter senare och har stått på samma plats sedan han gick förbi den första gången, den kunde ju faktiskt hoppa fram och äta upp honom, vem vågar chansa med att lugnt gå förbi? 
Annars tog vi oss igenom turen ganska bra. Detta var första uteritten sedan vilan vi inte hade hjärtat i halsgropen och livet snabbspolat framför ögonen en enda gång. Framsteg. Om vi fortsätter såhär så kanske vi har en chans att börja rida normalt i skogen igen innan han ska hem till Skåne. ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0