Sommar i Skyrup

Skyrup har levererat so far, dessa tre veckor som väntar kommer bli lika grymma, på facebook finns bilder och här finns film. Sommar i Skyrup, kan det bli bättre?
 
 
 
 
 
 
 

Home

 
Typ sådär känns det att vara hemma igen, förutom att vårt kylskåp är tomt, haha. </3 
 
Annars, det har varit dött här, hoppas ni har läst livetiskyrup.blogg.se, annars blir jag besviken på er. Så kul vi har haft, så kul vi hade när vi bloggade. Efter två veckor där var det dags för semester och den veckan spenderades i Västervik som jag kom hem ifrån idag. Efter ett par minuter hemma satte jag mig på mopeden och körde ut till stallet, hämta lite saker och tog en oplanderad uteritt i gympaskor och förliten hjälm, men det var välbehövligt, så underbart. I natt ska jag sova i min egen säng och imorgon bär det av mot Skyrup igen och där stannar jag i tre veckor, så här kommer det fortsätta att vara tyst och om ni vill se så att jag lever så kolla in livetiskyrup! ;) 
 
 

Blogg nummer 2!

Som jag skrev för hundra år sedan kommer jag hänga på två andra bloggar i sommar, den ena har ni redan varit inne hoppas jag och här kommer nästa! Så det är HÄR ni kommer hitta mig bloggandes resten utav sommaren när uppdateringen här går segt. ;)

Sista dagen

Så var sista dagen på sommarjobb nummer ett slut. Så underbart kul vi har haft, så mycket underbara människor jag har fått lära känna, så mycket jag kommer sakna det. Tre otroligt roliga, underbara, inspererande veckor har det varit och nu var det bara slut. Eller, inte slut. Till hösten är det föreläsningar och utställning igen, men ändå. Resan vi har gjort tillsammans går inte att beskriva, jag ska någon dag när jag har tid göra ett försök till det. Men det har gett så mycket och jag är så jävlar glad att jag fick chansen att göra det här. 
 
 
 
Men trotts att jag är så ledsen över att det är slut nu så är jag asgaletpepp på att forsätta sommaren, för imorgon åker jag mot Skyrup, AW, Skyrup Country Club, och där kommer jag hänga iprincip resten utav sommaren, ett uppehåll vecka 30 annars så är det där ni hittar mig resten utav sommaren! Kommer bli grymt, hoppas vi ses däääär! :D RSS 2.0