Tiden rinner genom mina fingrar

Det dagarna är fyllda med just nu är prov, redovisningar, inlämningar, presentationer, hästar, läxor, filmer, böcker, tävlingar, träningar osv. Allt snurrar typ. Allt går i ett och jag tror att jag får ihop det mesta, tror jag hinner med allt jag bör hinna med. Vet inte, minns inte riktigt vad som ska var när, var eller hur. Det som inte hinns med och uteblir står helt enkelt inte tillräckligt högt upp i priolistan just nu, däribland bloggande. Hur motiverad jag än kan känna mig hinner jag inte då jag är som mest motiverad, för när jag är det är jag så galet pepp på allt annat med, och allt annat står tydligen högre upp på listan just nu. 
 
Efter att ha vilat igår med så blev Elan både longerad och riden idag, ca 10-15 minuter utav båda. Han känndes bra, ok. Så glad. Pigg ponny, pigg ryttare. Så vi tutar och kör, cirkus 8 veckor kvar tror jag, och jäklar vad fort de veckorna kommer att gå. Så varför inte satsa nu, gasen i botten och ge allt. Nästa helg debuterar vi LB, och det får gå som det går, nollar vi är det G R Y M T, stannar vi ut oss på första hindret försökte vi iallafall, då får vi backa lite tillbaka och träna och komma igen senare, lite bättre. Men vi måste försöka nu känner jag mest, våga satsa och utmana lite. Varför inte liksom? ;) 
Och mitt i allt detta har jag hur mycket bilder som helst som jag bara vill slänga ut på bloggen, känns dock som en bra ide att titta igenom dem och kanske redigera dem lite innan, haha... 
 
 
 
 

#43
Hellu

Har knappt haft en dator framför mig sedan jag var hos Ida, skola och stall har tagit mycket tid. Elan går fortfarande konstigt men inte lika varm längre, även om det är varmare i den hoven än resten. Igår longerades han lätt i kanske 10-15 minuter, bara för att röra lite på sig, men jag tyckte att han gick bättre i slutet än i början, kanske inte var så dumt ändå att röra lite på honom. Beroende på hur det känns idag så kanske jag hoppar upp och rider ett par minuter efter longering, bara för att känna hur han känns. 
 
Fotade endel dessa två dagarna, när man inte rider själv måste man ju underhålla sig med något. ;) Så räkna med lite bilder ett tag framöver, haha. 
Bilder från Instagräm. Hungerspelen och fotografering är väl de två ord som beskriver dagarna som bäst. Godis med kanske haha. 
 

Vi kör fredag på torsdag

Sitter just nu ute i Åboda hemma hos Ida, hästarna står nöjda i stallet och nu är också vi ganska så nöjda, Efter ett tappert matlagningsförsök fick vi mat på bordet som kanske inte skulle klarat sig speciellt långt i Mästerkockarna men det fick 10 utav 10 toast utav två hungriga stalltjejer! Det som väntar nu är alldelles för mycket godis och Hungerspelen. Skola imon? Va, vem sa det? Vi kör fredag idag istället. ;) 
 
Elan vilade igår, fick vila idag och antagligen vila imorgon med. Hovis var här igår och under de dagar han har gått utan sko bak så har han sabbat den hoven. Klivit på något som har lett till att han inte haltar, men går inte alls som vanligt och att han är väldigt mycket varmare i den hoven. Får se hur den känns imorgon, kankse får han bli lite lätt longerade bara för att se hur han går i paddocken, och göra av med lite utav sin energi som han har lagrat upp med nu. 
 
Verkar inte som att bilderna vill bli uppladdade, annars hade jag haft dagsfärska bilder på Ida och Stina att bjuda på, man måste ju göra något när man inte kan rida. ;) 
 

#42

 

Misslyckas, gör om och gör rätt.

Att våga misslyckas, att våga göra fel. Det är svårt när man alltid vill göra rätt. Jag tror att det har bidragit väldigt mycket till hur jag presterar, både i skolan och på hästryggen. Om det inte blir som jag tänkt ger jag gärna upp. Orkar inte fortsätta. Varför fortsätta med något som man tycker är så dåligt att man inte vill att någon ska se, att någon ska veta? Man vill inte visa sig dålig inför andra, man vill ju så klart alltid visa sin bästa sida, den starkaste, smartaste och den perfekta sidan som ingen kan förstöra. Men sanning är att den inte exiterar. Och man måste våga låta det gå fel ibland. 
 
Ungefär 90% utav alla blogginlägg som jag skrier tycker jag är så tråkiga, så torra och helt meningslösa. Jag får inte ut något utav dem och den som läser finner dem inte heller intressanta. Det finns inget budskap i dem, och om tanken var att det skulle vara ett, då är det inte levererat på ett sätt så att den som läser förstår hur jag menar, vad jag vill få fram. Ungefär 60% utav alla inlägg jag skriver pubeliceras aldrig. Och de kommer aldrig att göras. De raderas, i ren frustation. Jag blir arg, förbannad och trött. Trött på att skriva, trött på att försöka men aldrig komma någonstanns. Men för att komma någonstanns måste jag våga ta hoppet, våga misslyckas. För det kommer aldrig att vara en dans på rosor, vägen kommer aldrig att vara rak utan gupp och gropar. Och om jag misslyckas, vad gör väl det? Jag kanske lär mig något utav det som jag kan minnas till nästa gång och göra rätt. Om det inte blir rätt då heller kommer jag på ett tredje alternativ till att se till att det blir rätt. Om jag fortsätter så, då kommer jag någon gång att komma fram, då kommer det att bli rätt tillslut. Men för att det ska kunna bli så, då måse jag våga ta steget att misslyckas, för det kommer jag att göra. Alla gör det. Och de som ger upp där, det kommer inte vidare, däremot den som tar motgången som en lärdom, den kommer utvecklas och ta flera steg fram. Så det jag ska göra, från och med nu, det är att ta steget, misslyckas, lära, göra om och göra rätt. 
 
Blogginlägg var bara ett expempel, ett ganska bra sådant känns det som. Men sanningen att så känner jag i allt jag gör, mina skolarbeten. Om de inte blir som jag tänkt mig, om jag inte får den kännslan jag vill utav dem, då ger jag upp med dem, lämnar in dem halvfärdiga. Får jag några topp betyg på det? Nej, det får jag inte. Jag får okej betyg på det, men om jag bara fortsätter, hur dåligt och meningslöst det än känns så kanske jag når ett snäpp högre, inte topp, men högre än okej. Det är bara att göra, om den kännslan finns där redan så kan det ju inte bli mycket värre? 
 
 

Photos

Det har varit en dag i fotograferandets tecken. Ebba har varit med ute i stallet och fotat, underbara bilder, inte lika fina motiv alltid, haha. Någon hade svårigheter med att stå still i mer än 2 sekunder och att titta åt rätt håll, suck. Men men, Ebba gjorde det bästa utav situationen och lyckade få till ett par snygga bilder där även motiven såg helt ok ut. ;) Bilderna kommer i veckan, har ingen ork att ens försöka öppna photoshop, hinner somna innan det ens har öppnat sig så... 
 
Sedan bar det av mot alvesta för fotografering utav Fanny och Zylve. Har inte nämt det innan men Fanny & Amanda har startat blogg som är häääär som alla borde kika in på, bra uppdateringen och lite mer genomtänkta inlägg än de som går att hitta på den här sidan. En riktigt snygg blogg med måste jag säga, *vissel vissel*.
 
Sålänge så kan ni ju kolla på videon från lite hemma hoppning igår, Elan hoppade fint och hjälmkameran överlevde, tack gode gud för det. Nästa gång tror jag dock att jag ska vinkla ned den lite, nu skymtar man ju bara ett par öron lite då och då. 
 

likejunk.blogg.se

HÄR hittar ni Ebbas blogg. ;) 

Öppet för alla, ta del utav mitt liv!

Tanken har slagit mig så många gånger, så många dagar jag bara har kännt att, varför? Det jag tänker på är varför vi nuförtiden väljer att vara så offentliga personer, vaför väljer vi att vara så öppna, berätta om allt om våra liv för alla andra. Visst att man väljer ut de delar som man vill visa, men det är så mycket som man delar med sig utav, varje dag. 
 
Se bara på hur många bloggar som finns, som uppdateras varje dag. Där man skriver ut sina tankar, åsikter, sin vardag och vad man åt till lunch. Varför vill man dela med sig utav det? Åsikter kan jag förstå, man vill få folk att börja tänka som en själv, man vill ge alla de som gör det man trycker ned en tankeställare och kanske göra samhället en tjänst genom att få någon att inse att så som man beter sig kanske är fel och ändrar på sig. Men hela den här grejjen med att dela med sig om vad man gjort under dagen, vad man hade på sig, vad man åt. Varför? När kom behovet utav att berätta för hela vida världen var du fikade och hur länge du tränade? 
 
Något som nästan är läskigare än detta sjuka behov är att folk läser. Vi sitter där och läser, tar till oss och ibland faktiskt bryr oss. Det skrämmer mig att jag faktiskt kan vara intresserad utav att läsa om en helt randompersons vardag. Någon som jag aldrig har pratat med, någon som inte har en aning om att jag existerar ens en gång. Någon som bor hur många mil bort. Och att det ibland är så pass många som bryr sig om denna personen, finner dennas vardag intressant att den blir "känd". Då har det gått långt. Visst att personen ifråga kanske har grymma åsikter och lyckas varje gång levera ett sådant klockrent inlägg som man bara; shit, varför har jag inte läst/tänkt såhär innan? W O W. Men fortfarande, när man blir så pass stor och läsare börjar bli besatta och vill veta precis allt, jag hade flippat ur om jag dagligen fick kommentarer om vad jag åt till lunch eller vad jag hade på mig. Sen när orkar någon som bor 200 mil bort bry sig om vad jag, här i Moheda i mitt hus, har på mig? Det är bara galet. 
 
Inte det att jag säger att alla som bloggar om sin vardag är helt lost, jag sitter ju själv här med en blogg som jag pubelicerar mina tankar och min vardag på. Som hela världen kan läsa. Sen visst att jag skulle kunna namnge alla mina läsare är en annan sak, jag vet vilka som läser detta och är inne här titt som tätt och kollar, men om hela världen skulle vilja, ja då skulle de kunna ta del utav den vardag som jag väljer att pubelicera här, helt öppet för alla att läsa. Man tänker oftast inte på det när man sitter hemma och skriver, men tanken är återkommande hos mig och jag blir lika chockad varje gång den slår mig. Jag tänker till och tar ett steg tillbaka. 
 
Någon som inte bryr sig om vad någon 100 mil härfrån gör, han bryr sig mest om att få sin kvällsmat... ;) 
 

#41
Är på g, kanske lite längre denna gången...

Nu har jag gjort det. Jag skrev ett helt vettigt inlägg som pubeliceras imorgon. Lite motivation och inspiration hittade och tänkte att jag lika gärna kunde skriva av mig om det som poppat upp i mitt huvud flera gånger den senaste tiden. Kankse kan slippa den ett tag nu när jag kunnat förmedla min tanke till lite fler. ;) 
 
Snart ska jag dra mig hemmifrån och spela tv-spel med en kompis. Alltså, haha. Det är fredagkväll och vi ska spela playstation, inte nog med det så är spelet typ 5 år gammalt och en gamla favorit. Det är så vi gör det. Tänka tillbaka till den gamla goda tiden och bara skita i alla nya jobbiga problem som kommer med ålder. 
 
Hinner inte mer, skjuts mot Ica som stänger om 10, godis är ett måste en sådan här kväll. :D 
 

It's Friday

Så var det fredag. Igen. Det har varit en seg sådan, vaknade till liv först under sista lektionen som passande nog var elevens val och det som vi gör där, det är att träna Sång Kåntsest låt och mest ingenting efter det. Vi satt och jobbade på ett so arbete ihop med Ebba som skrev lärarlåt till kabaren. Det blev inte jätte mycket so jobbat och jag tror inte Ebba fick så mycket till sin lärarlåt heller, vi försökte dock att hjälpa henne lite, inte bara distrahera. ;) Vi pratade, om annat, om musikhistoria, om lärare och om att blogga. Kännde att vi var på ett kreativt humör med mycket åsikter. Då och där hade jag kunnat skriva så mycket. Så jag tänkte att jag skulle gå hem med samma kännsla och skriva så tagnetbordet glödde, och här sitter jag nu. Utan ett enda vettigt ord. Ska se om jag hitta tillbaka till det lite senare och levera ett lite halvvettigt inlägg. 
 
Annars så, vi har haft nationella denna veckan i Svenska, jag hade velat höja mig i det, men efter ha skrivit dessa två proven så försvann mina förhoppningar haha. Menmen, ska inte klaga på mitt betyg som jag ändå är helt okej nöjd med. Elan har tränat, både hemma och på täning och har gått super trots sin förlust utav en baksko på tävlingen. Hovis kommer nästa vecka så vi kände att det inte var någon större mening att ringa hit honom bara ett par dagar innan han skulle komma, Elan verkar inte precis lida, han verkar lida mer utav att vila en dag utav att döma hans beteende igår. ;) 
 
 
 

#40

 

#39
#38
#37
#36
Resultat ;)

För att vara årsdebuten så är jag helt ok nöjd med mig själv, mycket över förväntan på Elan. Felfria i Ld och 8fel i Lc som jag får ta på mig helt haha. Film och lite sådant kommer imorgon kanske, glömde nämligen datorn i skolan i fredags. Ibland så lyckas man ;) #35
Påväg till Nybro

Årets första start idag. As taggad, nu kör vi! 


#34
#33
130314

Jag är trött, sliten och slut. Allt kommer på en gång. Allt ska vara färdigt, allt ska göras och när något är färdigt kommer nästa sak som helst ska vara färdigt sekunden efter. Hellst vill jag bara bryta ihop, skrika åt alla att jag inte kan hinner eller vill. Jag vill bara ge upp på allt. Hoppa det och gräva ned mig under en sten och stanna där tills alla mina problem och måsten är ur världen. Men jag har ju tagit på mig att detta en gång i tiden och jag vill så gärna klara av det, jag vill inte bryta ihop och ge upp. Jag vill visa att jag visst kan. Jag orkar och fixar detta. Men med det betyder också att det aldrig får svacka, när det börjar gå ned måste man ta sig i kragen och pallra sig upp igen. Ibland vet man bara inte om man har styrkan till det. 
 
Sedan att mina måsten är hur simpla som hellst, det tar 30 sekunder att fixa dem var. Jag är bara så lat. Jag vill inte ibland, jag hittar ingen motivation till det. Mina problem är inte speciellt stora sett till alla andra, det är bara jag som inte klarar av speciellt mycket. Jag tror också att det är det som är problemet, jag vill med visa att jag kan och med det så säger jag ofta att jag fixar det, jag gör det, jag följer med på det osv osv. Jag har svårt att inse när det är tillräckligt, tillräckligt för mig. Jag kan inte gå från 0 till 100.
 
Jag tror att det är de nationella som ligger på trots att jag varje dag försöker intala mig själv att jag inte kan prestera bättre än det jag kommer göra så ligger det på, det stressar mig. Jag försöker vara lugn, tänka att det inte kommer gå dåligt, för det kommer det inte. Det kommer inte gå dåligt men jag kommer till 99% vara besviken över ett par utav mina insatser för att de inte var tillräckliga. Men trots att jag vet att det kommer gå ok så ligger de på, de stressar mig undermedvetet. Alla pratar om dem, alla stressar och är nervösa. Alla lärare pratar om hur vi ska göra, hur vi ska svara och hur svårt det kan vara att få höga betyg och vad som faktiskt krävs för att höja sig. Om alla bara hade slutat tjata hade det känst så mycket bättre, jag kände mig förberedd inför det tills alla började ha 10 minuters snack om bara de nationella varje lektion. 
 
Det jag ville få sagt är iprincip att jag är undermedvetet stressad utav inlämningar, läxor, prov och nationella. Och det suger. 
 

#32
#31
#30
#29
Fett seriöst inlägg

Andra helgen utav ULK är avklarad och det var...grymt. Det jag känner nu är att jag vill gå med i US och bara köra järnet och har hur mycket aktiviteter och möten som hellst. Men, lite långt till klubben för att kunna engagera mig så, haha.
 
Men det var grymt. Har inte så mycket mer att säga, befinner mig på någon annan planet både fysiskt och psykist just nu, så galet trött. Ville iprincip bara att alla skulle veta att det var grymt kul. Och det var gränsen för användandet utav det ordet för ett par veckor frammåt, och eftersom det verkar vara det ända ord mitt ordförråd innehåller just nu borde jag sova. Så, godnatt. ;)))) 
 

#28
Ulk2

Har precis sett mitt första avsnitt utav mello för iår. Hejade ju på Ace menmen, close enough ;) Annars äger ulkkursen, jag inser en massa brister hemma och har blivit så motiverad till att jobba med allt. But, vi ska sova, see you! 


S14

Denna sommaren kan bli den bästa ever, den kan även bli galet långtråkig. Allt beror på vad någon annan tycker och bestämmer, jag kan mest sitta och hoppas på att jag har tur och får rätt jobb rätt veckor. Iår har jag satsat på att söka alla jobb jag känner att jag vill ha, än så länge är det två söka och två planerade att söka till. Förhoppningsvis får jag två utav dem och att det fungerar med veckorna. Det hade varit så grymt. Då hade jag inte behövt tänka så mycket på att jag inte kommer att ha någon häst i sommar, för vecka 23 blir jag hästlös och jag har ingen aning om vad som händer sen. Att jag ska ha häst det vet jag att jag vill, jag vet bara inte hur det kommer bli och isåfall vad det kommer att bli. Står inför ett så brutalt val, jag vet inte vad jag vill. Eller, jag vet precis vad jag vill. Jag vi ha en lagom fin storhäst (gärna typ jätte stor hehe) som jag kan ut och tävla med, men mest vill jag rida storhäst och hoppa, känna att jag passa för en gångskull och inte är den brutalt långa ryttaren som fortfarande skumpar runt på ponny.
 
Men, det jag har att välja på är som att välja pommes eller salt, inget utav det är speciellt bra utan den andra. Tillsammans, prefekt men antingen eller, naaah... Inte så bra. Men, det är ju ett par veckor kvar tills det står v.23 i kalendern så, jag kan ta det lungt ett tag till och bara njuta över att jag har en så fin ponny hemma. 
 
Kort film från träningen i tisdags, äntligen är vi påväg tillbaka, woho! 
 

#27
När man planerar som en kratta blir det som det blir

Imorgon åker jag till Växjö för att gå del 2 utav ULK-kursen, ganska taggad på det nu. Har gjort en klubbpresentation till imorgon nu med, har haft ungefär en månad på mig att göra den och självklart sitter jag här, kvällen innan och gör den. Så typiskt mig haha. Men den blev helt okej, jag är ju nästan aldrig på klubben längre och vet knappt vad som pågår där nuförtiden. Nyhetsbrevet är guldvärt typ, haha. Vet att de köpte anläggningen osv förra året, men annars så. Jag, mamma och Ida har lusläst deras hemsida i jakt på info som jag kunde skriva med och man hittar mer än vad man tror. ;) 
 
Elan gick som en klocka idag, 20 minuter intensiv ridning blev det, vi blev inte så vackert avbrutna mitt i utav ett samtal från mamma med medelandet att hon skulle hämta mig då och jag var långt ifrån färdig, haha. Men han var fin, han kändes bra vilket är bra, nu ska vi ha kvar den känslan till nästa söndag så de bär av mot Nyrbo och årets första start (!!!) galet taggad! Han ska iallafall longeras imorgon utav en snäll stallgranne. Hoppas på att han sköter sig lilla busungen. 
Sist jag var på klubben var när vi var där och åt taco och provade jackor för några veckor sedan, annars var det när jag var med Emma på en klubbis. I typ oktober haha. 
 

#26
Legally Blonde

Jag hade så mycket inspiration och motivation till att skriva en massa inlägg, men under tiden allt det som stod lite högre upp på priolistan bleg gjort rann all energi av mig. Poff, borta. Känner mest, någon kom och hjälp mig. Inte en chans att jag kommer får något vettigt att lämna in och visa upp i tid, no way. Varför, varför ska jag skjuta upp allt till sista stund, någon dag måste jag lära mig att planera. Jag tycker själv att jag har bättrat mig på det, men det är babysteps. 
 
Det blev ändrade planer för dagen, istället för att åka till stallet och rida markarbete åkte jag in till Växjö och kollade på Katedrals uppsättning utav Legally Blond vilket var grymt bra. Något sådant hade jag så gärna varit en del utav, de verkade ha så roligt ihop och de måste varit så kul att jobba med det. Annie var med i den, hon var bäst helt klart. ;) Påtal om Annie, det är hon som rider Stig nu för tiden, jag saknar ridskolan lite. Inte just att rida på ridskola utan mer att variera på hästar lite, byta ibland och rida något annat. Visst att man utvecklas när man rider samma häst, men inte på samma sätt som när man rider olika hästar. Skulle ju ha ridit Ballis någon dag denna veckan men det blev inget utav det.... 
 

All I know since yesterday is everything has changed

Finns inget i dessa bilder som jag inte saknar.
 

#25
Foto-dag

Ebba kom ut till stallet en sväng och fotade idag, det var välbehövligt trots att ingen av oss visste vad det skulle vara för bilder, vart vi skulle eller hade något koll över huvudtaget. Men lite bilder blev det, konstaterar ännu en gång att ett nytt objektiv står högt upp på listan. Idag var jag inte ensam med att tycka så, även Ebba kunde hålla med om att mitt objektiv inte håller måtten. ;) Men bilder är fortfarande bilder, så... 
 
Det blev bara lite framridning i paddocken och ut på ängen efter det. Han var fortfarande ganska fin från markarbetet igår så det var mest att åka ponny, haha. Men han kunde få ta det lite lugnt idag med tanke på träningen igår, imorgon ska vi jobba stenhårt på vår hemläxa och på fredag hoppas jag på att kunna longera honom, och inte bara motionslongera utan träningslongera. Får se om jag får någon koll på linor och spön då eller om jag desperat ska fråga om hjälp. Fick lite introduktion när vi löshoppade så ska försöka efterlikna det så mycket som möjligt och hoppas på det bästa. Annars får jag hoppas på att longermästare nr. 1 befinner sig i stallet vid denna tidpunkt. 
 
Tillsammans med objektiv står sadel ganska högt upp på den listan med. Och inte vilken sadel som hellst utan den som jag lånar utav Fanny. Kommer nog inte att kunna rida i Elans efter att ha ridit i denna. Åh vad den är underbar haha. Frågan är bara om det är någon större mening med att köpa en sadel nu när äglen (HAHA) ska hem om ett par veckor och jag inte har den blekaste om vad jag ska ha för häst sen. Men den är ju hur skön som hellst och ligger bra mycket bättre på Elan än hans nuvarande....och dessutom är den ju brun  Den fick iallafall förevigas på kort idag om det skulle bli så att den inte stannar kvar i stallet. 
 

#24
#23Louder

Sitter och lyssnar på Lea Michelles nya album, helt okej måste jag säga. Glee är en utav de serier som jag faktiskt kollat och kollar på, och det är helt klart Rachel som är anledingen till att jag fortfarande kollar. Det är Glee och Gossip Girl jag har sett. De som kollar på serier ser typ 5 olika samtidigt känns det som, jag tittar på två varav en är jag färdig med. Men nästa vecka börjar ryttareliten som ska följas slavaiskt, hoppas att det uppfyller alla förväntningar. ;) 
 
Imorgon är det träning igen och sadlen ska återigen provas. Har hemma en sadel som jag ev. ska köpa, den är helt sjukt skön, om det hade varit helt upp till mig hade den varit min då den ligger mycket bättre på Elan än den han har nu gör. Men jag vill inte betala själv så det är inte bara mig det hänger på... 
Han gick helt okej idag, väldigt bra egentligen med tanke på vilka förutsättningar han fick. Ida och jag skrittade ut till Banke, som vanligt. Idag gick det helt på rutin. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och helt plötsligt var vi en bra bit in på vägen. Hur inkörda är vi inte då? Men men, det var trevligt, lite kallt kanske. Travade och galopperade lite i paddocken efter med för att få upp lite värme själv, ville inte hoppa av som en isbit med vetskapen att jag inte var färdig med allt inne i stallet. I vänster varv var han huuuur fin som helst i galoppen, han har blivit så mycket bättre sedan jag fick hem honom. I höger är det lite sisådär, inte lika stark i den sidan vilket jag får ta på mig helt själv då jag rider ganska ojämnt i de olika varven, något som måste ändras. Hårdträning i högervarv är vad som ligger framför oss och när han är med jämnmusklad så blir det att träna på att rida lika mycket i båda varven. 
Glömde att PA följs ganska slaviskt med, det kanske borde stå på första plats bland serierna. ;) 
 

#22
John De Sohn

GHS är slut och jag har inte varit inärheten utav Gbg. Övervägde ett par gånger att inte använda mig utav någon socialmedia eller läsa en enda blogg under helgen, har varit så avis på alla som varit där haha. Men det är ju bara några månader till f-bo som jag förhoppningsvis är närvarande på alla dagar, så ska inte klaga. 
 
Och min helg har inte heller varit så tokig, har varit hos Elan, han löshoppades i lördags vilket gick hur bra som hellst. På kvällen så åkte vi till Balders och kollade på John De Sohn, det var inte helt fel det. Idag har jag för det mesta varit en vandrade zombi, kollat på vasaloppet, skrittat ut barbacka i skogen och kollat på Monsters Inc. och ett par avsnitt utav Gossip Girl. Tror att jag ska återgå till det, har tagit mig allt för lång tid att ens lyckas skriva detta. ;) 
 

#21
#20


RSS 2.0