Foto-dag

Ebba kom ut till stallet en sväng och fotade idag, det var välbehövligt trots att ingen av oss visste vad det skulle vara för bilder, vart vi skulle eller hade något koll över huvudtaget. Men lite bilder blev det, konstaterar ännu en gång att ett nytt objektiv står högt upp på listan. Idag var jag inte ensam med att tycka så, även Ebba kunde hålla med om att mitt objektiv inte håller måtten. ;) Men bilder är fortfarande bilder, så... 
 
Det blev bara lite framridning i paddocken och ut på ängen efter det. Han var fortfarande ganska fin från markarbetet igår så det var mest att åka ponny, haha. Men han kunde få ta det lite lugnt idag med tanke på träningen igår, imorgon ska vi jobba stenhårt på vår hemläxa och på fredag hoppas jag på att kunna longera honom, och inte bara motionslongera utan träningslongera. Får se om jag får någon koll på linor och spön då eller om jag desperat ska fråga om hjälp. Fick lite introduktion när vi löshoppade så ska försöka efterlikna det så mycket som möjligt och hoppas på det bästa. Annars får jag hoppas på att longermästare nr. 1 befinner sig i stallet vid denna tidpunkt. 
 
Tillsammans med objektiv står sadel ganska högt upp på den listan med. Och inte vilken sadel som hellst utan den som jag lånar utav Fanny. Kommer nog inte att kunna rida i Elans efter att ha ridit i denna. Åh vad den är underbar haha. Frågan är bara om det är någon större mening med att köpa en sadel nu när äglen (HAHA) ska hem om ett par veckor och jag inte har den blekaste om vad jag ska ha för häst sen. Men den är ju hur skön som hellst och ligger bra mycket bättre på Elan än hans nuvarande....och dessutom är den ju brun  Den fick iallafall förevigas på kort idag om det skulle bli så att den inte stannar kvar i stallet. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0