Louder

Sitter och lyssnar på Lea Michelles nya album, helt okej måste jag säga. Glee är en utav de serier som jag faktiskt kollat och kollar på, och det är helt klart Rachel som är anledingen till att jag fortfarande kollar. Det är Glee och Gossip Girl jag har sett. De som kollar på serier ser typ 5 olika samtidigt känns det som, jag tittar på två varav en är jag färdig med. Men nästa vecka börjar ryttareliten som ska följas slavaiskt, hoppas att det uppfyller alla förväntningar. ;) 
 
Imorgon är det träning igen och sadlen ska återigen provas. Har hemma en sadel som jag ev. ska köpa, den är helt sjukt skön, om det hade varit helt upp till mig hade den varit min då den ligger mycket bättre på Elan än den han har nu gör. Men jag vill inte betala själv så det är inte bara mig det hänger på... 
Han gick helt okej idag, väldigt bra egentligen med tanke på vilka förutsättningar han fick. Ida och jag skrittade ut till Banke, som vanligt. Idag gick det helt på rutin. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och helt plötsligt var vi en bra bit in på vägen. Hur inkörda är vi inte då? Men men, det var trevligt, lite kallt kanske. Travade och galopperade lite i paddocken efter med för att få upp lite värme själv, ville inte hoppa av som en isbit med vetskapen att jag inte var färdig med allt inne i stallet. I vänster varv var han huuuur fin som helst i galoppen, han har blivit så mycket bättre sedan jag fick hem honom. I höger är det lite sisådär, inte lika stark i den sidan vilket jag får ta på mig helt själv då jag rider ganska ojämnt i de olika varven, något som måste ändras. Hårdträning i högervarv är vad som ligger framför oss och när han är med jämnmusklad så blir det att träna på att rida lika mycket i båda varven. 
Glömde att PA följs ganska slaviskt med, det kanske borde stå på första plats bland serierna. ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0