När man planerar som en kratta blir det som det blir

Imorgon åker jag till Växjö för att gå del 2 utav ULK-kursen, ganska taggad på det nu. Har gjort en klubbpresentation till imorgon nu med, har haft ungefär en månad på mig att göra den och självklart sitter jag här, kvällen innan och gör den. Så typiskt mig haha. Men den blev helt okej, jag är ju nästan aldrig på klubben längre och vet knappt vad som pågår där nuförtiden. Nyhetsbrevet är guldvärt typ, haha. Vet att de köpte anläggningen osv förra året, men annars så. Jag, mamma och Ida har lusläst deras hemsida i jakt på info som jag kunde skriva med och man hittar mer än vad man tror. ;) 
 
Elan gick som en klocka idag, 20 minuter intensiv ridning blev det, vi blev inte så vackert avbrutna mitt i utav ett samtal från mamma med medelandet att hon skulle hämta mig då och jag var långt ifrån färdig, haha. Men han var fin, han kändes bra vilket är bra, nu ska vi ha kvar den känslan till nästa söndag så de bär av mot Nyrbo och årets första start (!!!) galet taggad! Han ska iallafall longeras imorgon utav en snäll stallgranne. Hoppas på att han sköter sig lilla busungen. 
Sist jag var på klubben var när vi var där och åt taco och provade jackor för några veckor sedan, annars var det när jag var med Emma på en klubbis. I typ oktober haha. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0