Photos

Det har varit en dag i fotograferandets tecken. Ebba har varit med ute i stallet och fotat, underbara bilder, inte lika fina motiv alltid, haha. Någon hade svårigheter med att stå still i mer än 2 sekunder och att titta åt rätt håll, suck. Men men, Ebba gjorde det bästa utav situationen och lyckade få till ett par snygga bilder där även motiven såg helt ok ut. ;) Bilderna kommer i veckan, har ingen ork att ens försöka öppna photoshop, hinner somna innan det ens har öppnat sig så... 
 
Sedan bar det av mot alvesta för fotografering utav Fanny och Zylve. Har inte nämt det innan men Fanny & Amanda har startat blogg som är häääär som alla borde kika in på, bra uppdateringen och lite mer genomtänkta inlägg än de som går att hitta på den här sidan. En riktigt snygg blogg med måste jag säga, *vissel vissel*.
 
Sålänge så kan ni ju kolla på videon från lite hemma hoppning igår, Elan hoppade fint och hjälmkameran överlevde, tack gode gud för det. Nästa gång tror jag dock att jag ska vinkla ned den lite, nu skymtar man ju bara ett par öron lite då och då. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0