Vi kör fredag på torsdag

Sitter just nu ute i Åboda hemma hos Ida, hästarna står nöjda i stallet och nu är också vi ganska så nöjda, Efter ett tappert matlagningsförsök fick vi mat på bordet som kanske inte skulle klarat sig speciellt långt i Mästerkockarna men det fick 10 utav 10 toast utav två hungriga stalltjejer! Det som väntar nu är alldelles för mycket godis och Hungerspelen. Skola imon? Va, vem sa det? Vi kör fredag idag istället. ;) 
 
Elan vilade igår, fick vila idag och antagligen vila imorgon med. Hovis var här igår och under de dagar han har gått utan sko bak så har han sabbat den hoven. Klivit på något som har lett till att han inte haltar, men går inte alls som vanligt och att han är väldigt mycket varmare i den hoven. Får se hur den känns imorgon, kankse får han bli lite lätt longerade bara för att se hur han går i paddocken, och göra av med lite utav sin energi som han har lagrat upp med nu. 
 
Verkar inte som att bilderna vill bli uppladdade, annars hade jag haft dagsfärska bilder på Ida och Stina att bjuda på, man måste ju göra något när man inte kan rida. ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0