310514

Det står tomt, jag har inget att säga, inget att skriva. Har latat bort tre lediga dagar, helt värdelöst. Det drygaste som finns måste nog ändå vara när man är ledig och först sover bort halva dagen, sedan tar det en halv evighet innan man lyckas vakna på riktigt och sedan är dagen nästan slut, jaha, och vad lyckades jag få gjort idag då? INGET. Suck. Det jag slösade bort dagen på idag var att läsa, inte bortkastad tid men kanske hade velat dryga ut liiite till på boken, så underbar, känner mest, ta aldrig slut. För jag vet slutet, och jag vill inte komma till slutet. Inte ok John Green, inte ok. Varför, varför måste du? Sorgligt nog kommer nästa bok som jag läser sluta på samma sätt, vad är detta för ny, dum trend bland författare, LÅT DEM LEVA. 
 
Annars så, jag har ju varit ute och hälsat på Elan idag med, så helt bortkastad var inte dagen. Vi lyckades pricka in helt rätt tid på dygnet för att köra markarbete i paddocken idag, de 40 minuterna vi red var de 40 minuterna det öste ned regn, väl planerat. Men vi körde på ändå, och idag satt det lite bättre än vad det gjorde igår, vi är på rätt väg nu. Och ah, det är väl tråkigt att vara på g nu när vi ändå inte kommer att komma någon vart? 7 dagar kvar, det är med blandade kännslor kan jag berätta. Och på lördag kanske, kanske, det händer något fint med, men bara kanske. 
 

9.15.

Om 15 dagar slutar jag nian. Jaa...vad ska man säga? Så mycket jag vill säga, så mycket som inte får sägas och så mycket som inte går att förklara. Största delen utav min klass har jag kännt sedan lekis, en hel del utav dem sedan dagis. Alltså iprincip hela mitt liv, allt jag kan minnas iallafall. Och nu kommer jag inte längre att se dem dagligen. Och vad vet jag om något annat, det är ju med dessa människor jag är uppvuxen, jag vet ju ingen annan vardag än denna, dessa människor har på sitt sätt varit en trygghet. Man har vetat på ett ungefär vart man har haft alla, vilka dem är och hur de fungerar. Den tryggheten kommer att försvinna, med både för och nackdelar. Men det är dags för denna brytningen nu, vi känner alla det skulle jag gissa på. Efter 9 år tillsammans är man trötta på varanndra, man behöver bryta kontakten till viss del och man behöver lämna tryggheten bakom sig och gå vidare, lära sig något nytt och upptäcka helt nya saker. Lite så känns det iallfall just nu. 
 
Jag längtar helt galet efter att sluta 9;an, att veta att jag inte kommer spendera någon mer tid ihop med min klass, vi har retat gallfeber på varanndra under dessa år, och att komma ifrån det kommer hjälpa oss alla. Visst att man kommer känna en viss saknad, men ingen utav oss skulle vilja gå tillbaka till det som är nu. Men man får väll tacka för denna tiden och hoppas på att vi har lärt varanndra något vettigt som vi kan få användning för i resten utav livet. ;) 
Hittade ingen passande bild, men ungefär sådär känner jag för att göra såfort jag tänker på skolan, klassen och allt annat sådant just nu. ;) 
 

Let us live forever

 

240514

Har varit på tävling i Högsby, kanske inte var vår dag idag, eller, inte min snarare. Elan skötte väll sig bra med tanke på hur jag red, haha. Hoppade två LC med 5 fel i ena och 12 i den andra, men som sagt, inte vår dag idag, förhoppningsvis vår dag nästa tävling som är på hemmaplan. ;) 
Annars så, vi har jobbar engelska hela em/kvällen och nu förbereder jag mig inför imorgon, för imorgon fotar jag min första equipetävling, en lokal i lammhult såatte. Men det blir najs, as pepp. Så här blir nog lite dött ett par dagar, bilderna imorgon ska upp asap och engelskan ska bli klar, men vi hörs. ;) 
 
Detta var de charmigaste bilderna från idag, de andra som ut som...jaaa? Jag vet inte, hahaha. 

Gullet

Idag har det varit tävlingsfix och bad i sjön igen, ett gäng gulliga bilder på honom, ett smakprov får ni, haha! Kvällsbad
Equipe Webshop

Nyheter, nyheter! Från och med nu kommer jag att börja fota för Equipe när jag är ute och fotar tävlingar, hur coolt!? Är sååååå taggad, vill mest ut och fota tävlingar varje helg nu, haha. Första tävlingen är inbokad 14-15 juni och då är det på Växjöortens Fältrittklubb jag kommer fota två dagar. Bilderna kommer självklart fortfarande att läggas ut på CAfotografi men jag kommer dock att börja ta betalt för dem även där, iallafall de bilder som också läggs upp på Equipe. Så grymt kul, nu hoppas jag verkligen på att komma ut på mååååånga tävlingar med kameran i händerna! :D 
 

200514

Med bara tre veckor och cirkus 5 uppgifter kvar så känns det inte lika jobbigt att gå till skolan. Allt går att räkna ned, en uppgift inlämnad, bara 4 kvar. En dag har gått, bara 14 kvar. Om ca 3 veckor slutar vi nian, jag har aldrig trott att det skulle kännas så här att sluta nian, jag har aldrig riktigt sett på den dagen så som jag ser på den nu. Jag vet att jag inte har kännt så som jag gör nu tidigare för den, men jag har ingen aning om hur jag känner. Det är så mycket blandade kännslor och jag får ingen riktig ordning på dem. Ena sekunden längtar jag galet, andra vill jag inte alls sluta 9:an. Trotts allt jag har skrivit tidigare så kommer sommaren att bli grym, jag tar tillbaka allt ont jag har skrivit om den, planerna gick från inget till allt på två veckor, haha. Men jag klagar inte, mycket bättre hade det inte kunnat bli! ;) 
 
Samtidigt som skolavslutningen närmar sig så närmar sig Elans hemfärd också, idag tränade vi för tredje sista gången, två träningar kvar, med lite tur så har vi tre tävlingar kvar att se fram emot. På ett sätt tar det emot enormt att lämna tillbaka honom, på ett sätt ser jag fram emot att gå vidare. Att utvecklas på ett helt nytt sätt och lära mig något helt nytt, av någon helt annan. Frågan är bara vem, vem kommer jag att ha stående i stallet till hösten. Ingen vet, det jag vet är att någon vecka efter Elan lämnar en tom box efter sig kommer den att fyllas tillfälligt utav Balett ett par veckor, sedan blir den tom igen.
Gullis som alltid ska göra något med mulen, haha. <3
 

New Seasons in Skyrup

Hemma från Skåne och Skyrup med så mycket motivation och så lite ork. Man blir så motiverad och så taggad utav att se hur galet duktiga är, hur lekande lätt de går runt banorna. Man vill trimma lite mer, man vill anstränga sig ännu lite till och man vill bli snäppet bättre utav att se så bra ridning. För det är ju dit man vill komma själv en dag. Efter 1.50 igår så var det en 1.10 klass, som såg så låg ut, vissa hinder skulle jag just då inte tveka en sekund på att styra på med Elan, trots att vi just nu inte är i toppform och är ganska långt ifrån att gå 1.10 klasser, har vi någon gång varit nära ens, haha?
 
Helt klart bästa var Anna Hassö idag på morgonen som lekte runt derbyt med två utav sina hästar, jag vet inte hur många som var uteslutna, hur många som slängde sig åt sidan och var nära all lägga sig i leran i kurvorna, och sedan kommer Anna och bara går runt som om det var det lättaste någonsin, kanske det var för henne med som tävlar fälttävlan, men ändå. Hon bara lekte runt. 
Eftersom jag själv sprang runt och byggde bana så är det Annas bild. ;) 
 
Annars så, jag och Lovisa har stått på banan för det mesta, fin bränna på armarna från igår, tomatoface 2.1 har jag också fått, men det är fint, det är så det ska vara. Om 3 veckor åker vi ned igen, kommer inte vara lika fett att åka ned då, för då är det ett släp med en ponny därbak som ska med också, Elan ska hem och visa upp sina färdigheter i sommar. Men bara några veckor senare bär det av söder ut igen och då ska jag ner och pussa på honom lite, han kommer bli så besviken över att se mig igen, haha, gullet. <3 
 
 


7 Star Spring Tour


Blöt och sandig sitter jag och väntar på tåget, Skyrup ägde som vanligt trots regnet idag, vi blev 5år igen och skuttade igenom alla vattenpölarna påvägen till bommarna. ;) 

Älmhult 10/5 2014

Film ifrån LCn i Älmhult, som vi nollade vilket var så skönt att göra, att vi kom trea gjorde det hela lite roligare också. Tanken var att om det gick bra i LCn skulle vi efteranmäla oss till LBn trots att vi inte riktigt är i form för att starta det just nu, men det är ju bara att köra på. Men när jag gick upp och skulle efteranmäla var klassen inte öppen för efteranmälan, men, jag hade sådan tur så att en från klubben var uppe och pratade med dem så jag fick starta ändå. Hon kom även fram och hjälpte mig innan start, creeeed. Tyvärr lyssnade jag lite väl dåligt och vi blev uteslutna, haha. Helt mitt fel, var lite trött och orkade inte rida honom riktigt på alla hinder, men han skötte väl sig, hoppade fint på de hinder vi kom över haha. :) 
 
 
 
 

Morgon i Skyrup
365

För ett årsedan red jag lektion på Lilla Grå, känns som om det var en evighet sedan jag satt på den lilla ponnyn! 
 

Swedish 7-star spring tour/Volkswagen Grand Prix

På fredag bär det av mot Skyrup och 7-star spring tour, förhoppningsvis fett väder, fina hästar och grym sport, taggaaad! 
 

Emma & Ballerina

Lite missnöjd över ljuset i bilderna, men photoshop och jag är inte vänner för tillfället, så därför försökte jag inte ens öppna det, kanske kommer ps över det hela snart. 
 

100514
Braås 4 maj 2014

Imorgon bär det av mot Älmhult för tävling, och jag har sovmorgon, underbart. Är as pepp på att ut och tävla igen, för det var såååå länge sedna, nästan 7 dagar sedan sist. Nejmen vi är så taggade på att göra det snäppet bättre än sist, visst att vi gick runt ok, men vi har ju haft mer flyt och bättre kännsla än vi hade i Braås. ;) 
 

Här vare dött

Här har det varit väldigt dött de senaste dagarna, ups. Men allt tar ju tid, så mycket annat som ska göras och ändå blir inte allt gjort. Annars så, vädret är as tråkigt, när man i majmånad har dunjacka på sig för att inte frysa, och i april var det så man nästan kunde bada i sjön, vad hände där? Så igår var det en blöt 
, kall ponny jag hämtade i hagen som absolut inte frös eller ville gå in, väl inne stod han med dubbla fleecetäcken och skakade, nejdå, han frös då inte. Vi trotsade vädergudarna och gav oss ändå ut i skogen för att försöka ta övningarna från träningen i tisdags med oss ut dit. Gick kalas och det var en pigg, samarbetsvillig ponny jag satt på tills vi skulle skritta hem, för då passade det minsann inte med att skritta eller lyssna på piloten. 

På lördag åker vi till Älmhult och tävlar, och film från Braås är på g. Hoppas på att gudarna kan bjuda på lite finare väder åtminstone på lördag, inte lika kul att tävla i ösregn kan jag känna lite spontant. Men men, vi ska gör allt vi hinner med nu dessa sista veckorna, inte backa vi. Fullt ös medvetslös. Och även när jag lämnat tillbaka honom kommer det förhoppningsvis stå tävling på schemat ganska många helger, men de kommer inte att vara ifrån hästryggen. Nästan lika pepp på det som att tävla själv, men bara nästan. ;)
Bilder från Ebbas blogg, fler kommer väl någon gång haha


It's a beautiful day

Idag hade kunnat vara en bra dag, tävling stod på schemat och den enda jag kan skylla de fyra felen på är mig själv. Som sagt, det hade kunnat bli en grym dag men jag börjar känna mig stressad och mitt tålamod börjar ta slut, allt jag hade tänkt göra hade gått ihop sig utan problem om inte mopedfan var tvungen att tjura med mig idag, så frustrerad jag blir. Varför just idag? Snälla, sluta göra allt i din makt för att sabba för mig. 
En som inte sabbar för mig. <3 

En favorit från idag

 

Divergent

 
 RSS 2.0