Här vare dött

Här har det varit väldigt dött de senaste dagarna, ups. Men allt tar ju tid, så mycket annat som ska göras och ändå blir inte allt gjort. Annars så, vädret är as tråkigt, när man i majmånad har dunjacka på sig för att inte frysa, och i april var det så man nästan kunde bada i sjön, vad hände där? Så igår var det en blöt 
, kall ponny jag hämtade i hagen som absolut inte frös eller ville gå in, väl inne stod han med dubbla fleecetäcken och skakade, nejdå, han frös då inte. Vi trotsade vädergudarna och gav oss ändå ut i skogen för att försöka ta övningarna från träningen i tisdags med oss ut dit. Gick kalas och det var en pigg, samarbetsvillig ponny jag satt på tills vi skulle skritta hem, för då passade det minsann inte med att skritta eller lyssna på piloten. 

På lördag åker vi till Älmhult och tävlar, och film från Braås är på g. Hoppas på att gudarna kan bjuda på lite finare väder åtminstone på lördag, inte lika kul att tävla i ösregn kan jag känna lite spontant. Men men, vi ska gör allt vi hinner med nu dessa sista veckorna, inte backa vi. Fullt ös medvetslös. Och även när jag lämnat tillbaka honom kommer det förhoppningsvis stå tävling på schemat ganska många helger, men de kommer inte att vara ifrån hästryggen. Nästan lika pepp på det som att tävla själv, men bara nästan. ;)
Bilder från Ebbas blogg, fler kommer väl någon gång haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0