1:a advent

Så var årets första julklapp beställd och kommer landa i lådan om ett par dagar. Jag tror faktiskt att jag lyckades väldigt bra med denna, hoppas bara på att mottagaren tycker detsamma. ;) 
 
Vintern är påväg med allt vad det innebär, jag välkomnar inte den med öppna armar. Igår klagade jag tills jag tror det blödde ur Idas öron, haha! Men jag höll på att frysa fötterna av mig, hade nästan väntat mig att de skulle vara svarta när jag tog av mig strumporna när jag väll kom in för att värma mig. Men alla tår är kvar och inget var svart, tur var väll det. Vi har iallafall roat oss i skogen de senaste dagarna vilket har varit kalas kul, att rida i dags ljust är något jag har saknat, något jag uppskattar så mycket mer på vintern (no shit, vem gör inte). Veckan som kommer ser inte ut att erbjuda några skogsturer förrän lördag, förhoppningsvis fryser inte paddocken så vi blir helt strandsatta. Bästa med allt är att vintern bara har börjat, kärlek. 
 
Glad första advent, imorgon är det december och jag måste erkänna att det är fett mysigt med jul trots att jag bara klagar, men det ger inte så superduper bra ridmöjligheter vilket gör mig superstressad. :) :) :) :) 
 
Förra vintern, hur kunde jag inte ha mer kläder på mig!?! (Syns bilden ens? Oklart, blogg.se buggar <3<3<3)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0