9/10-14

Jag börjar återvända till den vanliga världen. Har varit så off sedan jag kom hem från Skyrup, inte riktigt varit mig själv. Lämnade kvar en del där, den delen som tänker och känner något. Jag har varit så likgiltig till allt har jag gjort, inte orkat bry mig eller göra något åt det. Inte heller har jag kunnat tänka ordentligt, det har mest bara varit tomrum i hjärnkontoret. Sakta men säkert har jag börjat återvända och jag känner mig mer tillbaka nu än vad jag gjort under hela veckan. 
 
Spenderade kvällen igår ihop med Annie, väldigt trevligt. Idag har inte heller varit så tokigt, jag har kört bil (!!!), varit i stan, i stallet och så var jag på klubben och red lilla Bonniebus med. Hennes helbror som är ett år äldre var där och tränade, trodde först att det var hon som hade fått en ny ryttare och förflyttat sig under den tiden jag gick in i ridhuset med henne, de är så jädra lika! Det går frammåt med henne vilket är kul, jag känner mig dock så orutinerad när jag sitter på henne, haha. Men det är lite throwback från Maja-tiderna uppe på klubben, lite samma sak igen, samma ridning och sedan så påminner Bonnie lite om henne, kanske för att hon är connemara? ;) Chloé gick okej idag, vi var ute i skogen idag med, får passa på när det är ljust ute. Började med att hon inte ens skulle gå på vägen vi skulle rida på, men avslutade helt okej. Till helgen ska vi tävla igen vilket ska bli galet kul, alltid lika roligt! Hoppas att formen från HH sitter i så ska det nog gå vägen. 
 
Nu har jag iallafall landat hemma i sängen med en kopp te, försöker få ihop en myslista på spotify inför vintern, går sådär. Har verkligen nollkoll på musik, inte riktigt min grej det där. 90% av min mys lista är Ed Sheeran, standrad? Ös på med förslag, allt som ger mysfeelings är välkommet! 
Kört hårt, hata på mina händer. <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0