Höstdeprimerad

Planerna inför denna helgen var storslagna, tills de inte var det längre. Tanken var att vi skulle åkt på pay'n'jump antingen på lördag eller söndag. Men självklart gick inte detta utav ett flertal olika anledningar, som vanligt. #gnälligastetjejenever Men kommigen, det var två dagar att välja på, men nej, det är ju klart att ingen utav dem fungerar. ;) Med tanke på detta borde Värnamo vara hugget i sten nu, två tävlingar på resten utav året, borde jag inte kunna komma iväg på iallafall en utav dem? Ey vänta, det kan inte bli som hon vill, hon är inte så tacksam, dags att betala för det. 
 
Skämtåsido, både gårdagen och idag har gått i depressionens tecken. Mörkt när jag lämnar huset och mörkt redan när jag kommer till stallet. Och ni menar på allvar att jag ska överleva ett helt halvår i det här? Regn, gegga och absolut inget ridvänligtunderlag är numera och 6 månader frammåt vardag. Jag orkar verkligen inte med det, varför, varför vintern. Efter att ha haft två dagars ofrivillig vila var hästis superduper spänd idag, så vi tvingade oss ut i sjön (läs: paddocken) för att röra lite på benen. Men innan vi kom så var vi nära på att göra mos av oss båda, där låg vi båda två på stallgolvet, ena upptryckt mot väggen och den andra tryckte, gissa vem av oss som var upptryckt mot väggen? Jo, det var jag. Vi lyckades dock krångla oss upp relativt oskadda och jag hoppas på att vi inte behöver halka mer nu, men det är väll för mycket begärt eftersom vintern inte ens har börjat, vi har flera månader utav skridskorridning i skogen som väntar, vi får väll se om vi båda tar oss igenom vintern med alla kroppsdelar kvar och hela, och om vi har livet med oss till våren.
 
Nej, det var ett mörkt och deprimerande inlägg, ganska bra spegling utav verkligheten, men inget som någon annan vill läsa. Gör det lite ljusare med fina höstbilder som Emma fotade. :) 
 
 


Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej Caisa jätte fin blogg, undrar bara om du vet om man behöver ha ryttarlicens om man ska hoppa pay & jump, ingen runt om mig har tyvärr ingen aning så om du har koll på det :)

Svar: Hej, tack! :) Inte helt säker men jag skulle gissa på att det beror på om den ligger genom tdb eller inte, gör den det behöver du nog licens men om den inte ligger på tdb tror jag det går bra utan :)
Cajsa Rasmussen

2014-11-06 @ 22:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0