It's October

Det var ju ett tag sedan nu, som vanligt. Skolan rullar på, snabbt som attan. Kunde lika gärna varit igår det var första dagen, var det inte för en vecka sedan vi var i Kolboda? Nej, men det är väll bra, snart gått ut ettan ju. Eller inte, haha, getting there. Det har blivit oktober, vart tog min sommar vägen? Kom ju hem från Skyrup förra helgen ju, eller. Varför ska tiden gå så satans snabbt, hade ingen aning om att det redan var oktober tills jag såg denna bilden över alla sociala medier v 
och så tänkte jag, det måste ju finnas en anledning till att alla väljer att lägga upp denna bilden just idag, och det var det ju, för det var den 3:e oktober. Whaaat? Iallafall, med höst kommer alla dessa härliga bilder med fina röda, gula och oranga löv att spridas över hela internert, kanske borde jag med ta några, tillsammans med min nya häst och uppdatera bloggen lite, iallafall utseendemässigt, jag menar, det är ju fortfarande Elan som pryder den och sen honom har jag haft, vad blir det...tre(?) hästar, uppdaterat. 
 
Och häst nummer 5 i listan sköter sig, vi har haft lite missar i komunikationen men idag föll något på plats och jag fick kännslan av att det kanske inte är omöjligt, för fram tills idag har jag bara kännt, ojdå, detta går ju inte. Men, nu tar vi nya tag och kör på, för detta kommer gå som en dans, fast kanske inte på rosor. ;) 
 
Efter att ha läst igenom detta inlägg, och ungefär alla andra, börjar jag inse att jag använder komma på helt fel sätt, usch och fy på mig. Eller så är det bara jag som tycker det är fett jobbigt att läsa det, haha. :) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0