260914

Imorgon lämnas en stjärna och en annan hämtas. Cortess åker hem igen och en annan häst följer med hem, tråkigt men sant. Men detta blir nog bra hoppas jag. 
 
Annars så, har varit ledig hela dagen idag eftersom vi var i Lund med skolan igårkväll/natt. Helt okej kväll, höjdpunkten var lätt att få träffa Lovisa, Linnea och Sally igen, bästa. <3 Annars finns det väll inte så mycket mer att säga, okej helt enkelt. Idag spenderades kvällen på bio, the maze runner, en blandning utav Divergent och Hunger Games med en maze, men så bra den var. Känns som det var en halvevighet sedan jag såg en film på bio utan att ha läst boken innan, haha. Så nu hoppas jag på att böckerna snart finns ute på svenska om de inte redan gör det så jag får veta hur det slutar, kan inte vänta. ;) 
 

"That's the thing about pain, it demands to be felt"

Mår dåligt, vill sova, vill aldrig mer lämna min säng. Är ledsen, besviken, arg, förbannad. Känner mig tom, känner att jag inte gjort tillräckligt, känner mig skyldig, känner mig egoistisk. Vet inte vad som är rätt, vad som är fel. Vad som blir rätt. Vet inte. Vill inte. Vill inte vill inte VILL INTE. Varför varför varför. Känner mig klen, jag lipar över en så liten sak mot vad andra går igenom, jag förstår verkligen inte hur man kan gå igenom sådant utan att gå sönder helt själv, hur man kan leva vidare. Alla är så starka, tuffa. 
 
I brist på motivation till att lämna sängen och datorn (för typ flera dagar frammåt, vill aldrig mer lämna min säng) så landade jag tillslut på en musikvideo med Becky G, av rena slumpen så började jag läsa igenom kommentarerna, och det var väll det sista jag borde gjort nu. Jag förstår på allvar inte människor i dagens samhälle, ja, hon har säkert tjänat en del på sin musik, och eftersom hon nu har ett "skönhetsfel" så har hon ju råd att fixa det, och vem gör inte det? Ja, kanske någon som är bekväm med sitt utseende, men jag kanske är helt fel här. Men om ni kommenterar tillräckligt många gånger kanske hon gör det för eran skull, bara för att ni tycker det är så himmla jobbigt att (frivilligt?) se en musikvideo med henne och hennes glugg, På resan kan ni ju se till att alla andra med glugg som kanske inte alls känner sig bekväma med det, och inte har de pengarna att lägga på en sådan sak, mår ännu lite sämre, varför inte? Ja, to be honest, jag är en av dem. Men visst, kör hårt guys, någon dag kanske hon ser någon kommentar och bryr sig, sålänge kan ni ju nöja er med att låta alla andra må dåligt sålänge, räcker det kanske? 
 
 

Skyrupp CC

Skyrup levererade ännu än gång trotts att verken Lovisa eller Carro dök upp, men vi hade kul ändå. Som vanligt efter en helg i Skyrup ligger jag i sängen, helt slut i alla muskler och har varit mer kvicktänkt, Harry P och godis väntar på mig, låter bra. 
 
Zetterman, Zetterman, Sjögren & Arvidsson, prisutdelning 1.50  
 

Snart så

Läser igenom livetiskyrup.blogg.se, sommarens alla klockrena och oklara inlägg. I helgen är det reunion, delar av gänget beger sig ännu en gång mot skyrups skogar, och i helgen är det inte bara vi som gör det, det gör även sveriges ryttarelit, för i helgen är det dags för tävlingar. Saknar alla sååå mycket och håller på att längta ihjäl mig efter att få springa runt som en tok på anläggningen igen. En boost av kärlek kommer det bli. Carrobarro, Lovisafisa, Elza och alla andra kommer, vill åka nu. 
 
Cortess har vila, vilar hovarna, Hovis tittade på henne idag och drog bort den sista skon, hon hade ju bara en kvar. Så tidigast slutet utav nästa vecka kommer jag rida igen, en halv evighet. Om det inte hade varit för Skyrup i helgen hade jag inte kunnat hålla mig i skinnet, haha. 
 
Sitter som en hösäck <3
 

01.09.14

Cortess väntar på mig ute i stallet, och vad väntar jag på hemma? Att mattetalen ska lösa sig själva? Gjorde ett tappert försök till att plugga matte, slutade med att jag nu skriver här och innan det hann jag göra klart både svenska, naturen och läsa igenom både dagens privatjuridik och morgondagens företagsekonomi men matten ligger fortfarande orörd, haha. Låter som jag läste mycket, nej det var typ 2 meningar på allt, både att skriva och läsa. ;) 
 
Jag har varit svinförkyld i helgen, igår var jag inte utanför huset en enda gång, jag låg istället i sängen och kollade igenom en halv säsong utav PLL som jag tyvärr började titta på för ett tag sedan, stort misstag, drömde om A inatt, hjärntvättad? Var påväg ut till stallet på eftermiddagen med, skulle bara ut och sätta mig på mopeden och köra när jag får ett sms om att allt är klart och att jag inte behöver komma upp, såååå bra även om jag kanske var i behov utav att komma ut. Verkar dock som att min PLLkurering fungerar, inte helt pigg än men mår bra mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. 
 
Morgondagen väntar förhoppningsvis träning och inom en snar framtid kommer hovis och besöker Cortess hemska hovar, hon behöver det... Efter hjälp med henne i lördags så gick det bra, förhoppningsvis kommer vi in lite på det spåret idag med, ska iallafall försöka med det. 
Elanpelan <3 
 
Förresten, är det redan 1 september!?!?!? Vart tog sommaren vägen? Känns som om det var igår jag låg i en stuga i Skyrup och suckade över regnet. </3 RSS 2.0