01.09.14

Cortess väntar på mig ute i stallet, och vad väntar jag på hemma? Att mattetalen ska lösa sig själva? Gjorde ett tappert försök till att plugga matte, slutade med att jag nu skriver här och innan det hann jag göra klart både svenska, naturen och läsa igenom både dagens privatjuridik och morgondagens företagsekonomi men matten ligger fortfarande orörd, haha. Låter som jag läste mycket, nej det var typ 2 meningar på allt, både att skriva och läsa. ;) 
 
Jag har varit svinförkyld i helgen, igår var jag inte utanför huset en enda gång, jag låg istället i sängen och kollade igenom en halv säsong utav PLL som jag tyvärr började titta på för ett tag sedan, stort misstag, drömde om A inatt, hjärntvättad? Var påväg ut till stallet på eftermiddagen med, skulle bara ut och sätta mig på mopeden och köra när jag får ett sms om att allt är klart och att jag inte behöver komma upp, såååå bra även om jag kanske var i behov utav att komma ut. Verkar dock som att min PLLkurering fungerar, inte helt pigg än men mår bra mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. 
 
Morgondagen väntar förhoppningsvis träning och inom en snar framtid kommer hovis och besöker Cortess hemska hovar, hon behöver det... Efter hjälp med henne i lördags så gick det bra, förhoppningsvis kommer vi in lite på det spåret idag med, ska iallafall försöka med det. 
Elanpelan <3 
 
Förresten, är det redan 1 september!?!?!? Vart tog sommaren vägen? Känns som om det var igår jag låg i en stuga i Skyrup och suckade över regnet. </3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0