10/2 15

Kan man bli ringrostig av att inte blogga på en vecka eller har jag alltid varit såhär dålig på att skriva? Känner mig lite vilse på min egen blogg och känner mig inte riktigt lika bekväm som jag varit innan. Det kommer väl tillbaka eller något, ni får överleva ganska mycket sämre inlägg tills jag kommer tillbaka upp i sadeln. 
 

Gårdagen spenderades i skolan och ett par timmar i stallet. Både lilla och stora fick motionera igår, Bonniebus höll på att slänga av mig och storabus klumpade över ett par småhinder. Men de sköter sig bra båda två, det är kul att rida, det är riktigt kul igen. Efter att ha kännt att det bara har slutat med bråk och mer skada än nytta på både mig och hästarna så känns det bra igen, det ger något och det är förändring och jag börjar få tillbaka lite kännsla. Nu ska vi bara fortsätta på det hållet och fortsätta köra på och ha jäkligt kul. 
 
Gårdagens plus i kanten går till busschaffisen som så snällt plockade upp mig där jag stod mitt ute på vägen in the middle of nowhere med min reflexväst viftandes i handen. Tydligen var det första gången ever han plockade upp någon där, inte så poppis hållplats, speciellt inte sent en måndagskväll. Vi gick igenom basic hästfakta, han var inte hästkunnig om vi säger så, haha. 
 

Kommentarer
Postat av: My Olovsson

Gör du design och header gratis?
Skriv gärna till min epost då.
Med vänlig hälsning My :)

2015-02-10 @ 21:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0