20:47

Bara påtal om inget har jag lov nu, det va la på tiden. Ingen rast ingen ro, ska rida, jobba och plugga hela veckan, som vilken annan som helst. Åh, underbara lov. And I know u care. 
 

Valentin's är över för iår, spenderades så mysig med stalltjänst hela dagen, för vad älskar jag mer här i världen än hästarna? Missade mello men kom i tid för Big Hero 6 istället, jag menar, don't leave him hangin'. Annars har jag hängt i stallet, trimmat min fina häst. Jag tror det börjar ge lite resultat även om vi bara tagit ett steg på milen. Men det är alltid något. Ebba ville träna på bana inför hennes första start ever på fredag så vi tog och byggde upp en i ridhuset idag och tjo vad det var kul! Det slutade med att vi var sex ekipage som skuttade runt banan och tyckte det var lajbans, ibland är det bra att bara hoppa bara för att det är kul. Chloé och jag behövde det efter att inte ha hoppat på evigheter. Vi hade tillochmed sådan lyx att vi fick hjälp av mamma och chaffis till två av ryttarna, guldvärt. Vi hade kul och det känndes bra. Vi hade ett par obilgatoriska dåliga språng med vad gör väll det. Nu är det bara att köra på och ta nästa steg på milen. ;) 
Lite så kände jag i lördags. <3 
 
Och för att skryta lite om Ebba, att hon ska göra sin första hoppstart på fredag efter att har ridit i ett halvår, är inte det imponerande!? 

Kommentarer
Postat av: Ebba Spjutö

Mamma och jag diskuterade detta, har bara ridit i 4 månader :-((( inte ens ett halvår??? tror inte jag är redo

2015-02-15 @ 21:55:09 / URL: http://espjuto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0