3 saker jag hatar och 3 saker jag älskar

Hur mår folket en mysig tisdag som denna? Känner att jag inte har tid att vänta på ett svar så jag tolkar det som att ni mår kanonbra!! 
  
Idag tänkte jag lista upp: 3 saker som jag hatar och 3 saker som jag älskar!
Så vi börjar med de sakerna som jag älskar för jag är en posetiv människa.
1. Jag älskar ljudet av när en häst står och tuggar på sitt inte så goda hö(svar ja, jag har smakat) Det ljudet en måndag morgon kl 06:00 är fantastiskt! Tyvärr kan jag ej lyssna på ljudet klockan 06:00 på måndag morgonen längre, för en viss liten travare håller på att hoppa ur boxen så fort man kommer ut till stallet och tänder lampan! Men eftersom jag nu är en positiv människa tänker jag inte gnälla på henne för det.. 

2. När man är på en tävling och har hoppat sin bana på 13 fina hinder och man har lyckats hoppa igenom HELA banan utan några riv eller stopp! Och så kommer man mot sista hindret och klarar det också, när man väll landar efter det 13-onde hindret och speakern säger: åhh de va noll fel i båda faserna! Då bryter en lycka ut som är helt fantastisk att känna, går knappt att beskriva! Vet inte om det beror på att lyckan är så stark att man inte kan beskriva den eller för att jag inte har fått uppleva lyckan tillräckligt många gånger? Det är en fråga utan svar, men även sånna kan vara bra ibland. 

3. När man vinner en argumentation!! Jag brukar beskrivas som ganska trög haha, och ställer oftast så kallade dumma frågor som startar en långdiskussion! Jag förlorar dessa diskussioner allt för ofta enligt mig meen när jag väll vinner dem, och personen jag argumenterar imot erkänner mot sin vilja att jag nog har rätt, DÅ är det lycka vill jag lova;) 


Nu över till de 3 sakerna jag hatar:

1. Möss!! Jag HATAR möss! Den faktan att jag hatar möss har jag nyligen kommit på! Har alltid trott att jag inte har några problem med möss, anledningen till att jag aldrig haft problem med dem tidigare kan vara för att jag endas sätt dem på avstånd i en av mina katters munnar. På cirka 2 veckors tid har jag fått komma ett par möss för nära alldeles för många gånger, i stallet såklart! En av gångerna skulle jag ta en höpåse och känner att den är tung och tittar därför i den, där i springer något som ser ut som minst 8 möss runt(de var bara 2 men ändå). Den gången skrek jag högt! En annan gång skulle jag ta vattenhinken från en av boxarna och bakom vatten hinken hoppar en mus fram mot mig, den gången skrek jag högre! En annan gång skulle jag ta en borste i en låda och när jag får upp borsten så har jag inte bara en borste i handen, utan en liten mus med. Den gången skrek jag högst!! 

2. Nu kommer den första grejen som inte har något med stall eller hästar att göra, jippi! Denna sak handlar om en viss typ av människor! Personer som kommer ut från provet och bara - fan de här gick inte bra 
och så måste man säga
- Jodåå de gick nog jättebra ska du se. 
Och när personen sedan får tillbaka sitt prov så fick hen minst C! Den andra personen vid prov sammanhang som jag hatar är den som får tillbaka sitt prov och får ett B och skriker ut hur besviken hen är på sig själv, och personen är på gränsen till att börja gråta. Medans man själv sitter där och har fått ett E och är så glad så att man vill hoppa upp på bordet och dansa, tyvärr känns det inte riktigt rätt just då att börja jubla åt sitt E! En annan grej som en del håller på med efter provet och då menar jag inte samma dag som provet skrevs utan kanske 1 vecka efter, då kommer den här personen och säger:
-  Ida, du vet på kemi provet förra veckan vad skrev du på fråga 3c? 

Man bara tror du att jag kommer ihåg vilken fråga som var 3c och tror du jag kommer ihåg vad jag svarade på 3c? Svaret är nej och nej! Och vad spelar det för roll nu? Varken du eller jag kan ju göra något åt de nu en vecka efter provet?!

3. Den sista saken jag hatar är tystnad! Jag vet att många ser det som något posetivt att man kan umgås med någon utan att behöva känna att det blir stelt när de blir tyst. Jag menar inte att man inte ska kunna vara tyst när man t.ex. Tittar på film(vilket jag nu inte brukar var då heller men aja). Jag hatar tystnad särkilt på en buss, om man sitter på en buss brevid någon och man inte säger något på nästan hela buss resan tycker jag att det är fruktansvärt jobbigt! Min hjärna hinner komma på 200 olika sätt att starta en konversation på under tystnaden, men jag brukar aldrig komma till skott att starta någon. Som tur väll uppstår dessa situationer inte så ofta för mig, eftersom jag tänker efter innan jag sätter mig brevid någon. Lyssnar den personen på musik? Har den personen något gemensamt intresse vi kan prata om? Eller är den personen morgontrött? 

Där hade ni 3 saker jag älskar och 3 saker jag hatar! Ha nu en fortsatt trevlig tisdags kväll alla mysiga monster diggare.


Kommentarer
Postat av: Anonym

MONSTERDIGGARE

Svar: De gillar vi
Cajsa Rasmussen

2015-02-03 @ 20:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0