I'm back

Efter en vecka i Idas händer tar jag över bloggen igen, tack för besöket och hoppas du kommer igen. Visste väll att hon inte skulle klara sig utan att skriva ett negativt inlägg. ;) 
 

Och vad har jag gjort hela veckan då? Det har hänt en massa saker, det hade varit en bra bloggvecka om jag hade uppdaterat. Men drar bara lite snabba punkter med vad jag hade för mig; 
 
  • börjar med det tråkigaste, låg sjuk ett par dagar. Sov i sådär 24 timmar utan problem, haha. 
  • vi flyttade ju häst förra helgen så det har varit endel med att göra oss lite hemma i nya stallet vilket dock har fungerat ganska bra. Har börjat komma igång med henne igen och vi har genomfört årets första träning! Det var på tiden... 
  • jag provade på att vara ridlärare. Fick förtroendet att hålla i tre lektioner när ridläraren låg i magsjukan. Gud vad jag var nervös men det var otroligt kul! Kommer dock krävas jäkligt mycket för att få mig att satsa på ridläraryrket men att hoppa in lite sådär var superskojj! 
  • jag vann biljetter till GBG, hur grymt!?! Jag hade inte ens tänkt att åka i år men när man vinner biljetter kan man ju inte säga nej... ;) Vet dock inte om jag kan åka än, lite oklart men håller tummarna! 
  • har fått veta att jag faktiskt ska få tandställning, efter alla dessa år eller något. Finally! 
Det var väll det hela lite kortfattat, har saknat bloggen och förhoppningsvis kommer jag kunna lägga ner lite tid nu. Ska bara ta mig igenom den här underbara veckan innan lov med ensådär 4 prov, lite inlämningar och redovisningar. Men vi ses väll någon gång mellan plugg, häst, sängen och mat. 
Vi passade på att ta lite fina selfies när vädret var på topp. Ser ut som hennes huvud är ungefär lika stort som min överkropp.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0