"Klaga på livet inlägg✅"

Vad händer idag då? 
Inte mycket vill jag lova, önskar att man vore på klubben så man fick se Caisa agera tränare! Men nej, inte kan man åka dit för juste jag bor ju på landet mitt ute i skogen, mitt ute i ingenstans, så långt ifrån allt man kan komma! Oj sugen på godis, drar ner till Ica och köpa, nej juste det tar ju 2 timmar att cykla och juste det är is på vägen! Men aja jag kan ju ta mopeden ner, nä juste jag har ju bara en moped i garaget men inget körkort! Vad är då anledningen till att ha en moped och man inte har nåt körkort undrar du? Jo vet du vad, planen var att jag skulle ta körkort i sommras. Men de gick inte som planerat direkt, testade köra lite hemma och körde in i en vägg på exakt samma ställe två gånger på en 2 minuters period!! Hur i hela fridens namn lyckades du med det undrar du? Jo det var inte så svårt ska jag säga dig, det var bara att bromsa och samtidigt gasa, vet du vad som händer när man både bromsar och gasar på en och samma gång? Svaret är enkel: mopeden fortsätter köra! 
Men jag kan ju ta bilen ner till Ica! Nä juste, jag är ju inte 18! Det är ju bara så där 674 dagar och ett antal timmar kvar tills lille jag december barn som jag är kan skaffa mig ett körkort! Så i 674 dagar så kommer jag få stå ut med att sitta här i vårt röda hus mitt ute i absolut ingenstans. 

Jag börjar förstå varför Caisa klagar och är negativ på bloggen hela tiden! Det är ju 100 gånger enklare att hitta saker som man vill gnälla på och sedan skriva det, än vad det är att hitta på något posetivt att skriva;) 
Nu har jag med fått göra ett riktigt "klaga på livet inlägg"✅ 
Men imorgon kör vi på med "positiva veckan bloggen"! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0