23.18.25.01

Värst vad jag har varit rolig den senaste veckan. Truth is, jag har inte varit rolig denna veckan, haha. Men den är slut och imorgon är det visst måndag igen. Tre veckor kvar till sportlovet, Ett antal veckor till Österrike. Sen är det påsk och sen kan vi nästan säga att det är vår? How the time flies. 
_____________________________________________________________________________________________________________
 
Sitter och glor på tdb, överväger att beställa den svinigt dyra licensen. One for me, one for horsie and adios min lön. Som om det inte är dyrt nog att ha häst öht, lets göra det ännu lite dyrare med att tvinga att till att betala ett par hundralappar bara för att få tävla under året, makes no sense om man typ startar 5 tävlingar på ett år att detta ska kosta upp mot ettochetthalvttusen bara i licens och startavgift, vad hände där? Tanken har faktiskt inte slagit mig riktigt så att så få starter och licensen kostar så mycket, kanske för att jag knappt behövt betala det själv, but still. Som om jag inte känner mig irriterad nog så har jag kollat mina planerade tävlingar lite nogrannare och ingen har de klasserna jag vill hoppa. Eller klassen kanske jag ska säga. Känns som vi bör starta på det vi avslutade på förra året och inte slänga oss upp i klasserna det första vi gör, känns en aning dumt. Vad hände med att ha normala höjder på storhäst eller vad missade jag? 
 
Ida klagar alltid på att jag är så negativ när jag skriver något här, kan hålla med henne när jag läser allt i efterhand, just när jag skriver det känner jag mig inte så negativ, men jag förstår varför alla som läser det upplever mig som negativ. Läs det med lite glädje och en nypa salt eller något, jag är inte så irriterad som det verkar, oftast inte iallafall. ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0