Home is wherever I'm with you

Tänk vad mycket lättare livet hade varit om mina magiska krafter hade gjort som jag velat så jag hade kunnat bli en häxa på riktigt, åh vad det hade varit fint. Jag menar, då hade jag ju gått på Hogwarts, jag hade hängt med Hagrid och tränat drakar och haft en egen uggla. Alla mina problem hade varit lösta. Men nej, nu var det inte så, blev visst fast bland alla mugglare. Får väll leva med det ett tag till...suck. 
____________________________________________________________________________________________________________

Från mina trollkrafter som lyser med sin frånvaro till dagens aktiviteter, vi har flyttat Chloé till ett annat stall idag, fast hon kommer bara stå där under en kort period. Varför då? kan ni ju fråga er precis som Kjell Enhager gjorde (för er som inte vet vem han är, googla eller något), jo för att vi ska kunna träna, och rida. Där är tränare eller ridlärare nästan varje dag hela veckan, och även om jag inte kan träna mer än någon gång i veckan är utbudet större än tidigare då jag inte hade chaffis till ridhus. Och det är största anledningen, att det finns ett ridhus på anläggningen. Jag kan rida utan att vara rädd att vi ska halka och dö eller bryta benen för att det var visst lite ojämnt på ängen så vi snubblade typ. Men somsagt så är det bara tills våren är tillbaka och snön har gett sig för denna gången, då kommer jag säkert att ha längtat ihjäl mig efter Åbodaskogarna och allt därtill. <3 
 
Chloé verkade ganska nöjd, hon kände sig säkert som hemma med en massa andra hästar runt om sig, även om utbudet av ridbanor inte var Sveland Arena så tror jag inte hon klagade så mycket över ridhuset. Hon är just nu boxgranne med Balett (om någon är så trogen och vet att det är hästen jag haft de senaste två sommrarna och hästen Ebba justnu har) som inte var så glad över sin nya granne. Tror hon var lite putt eftersom Chloé är snäppet större än henne, fram tills nu har hon ju faktiskt varit stallets största häst och nu kom någon annan och tog den platsen, då han man faktiskt lite rätt att vara tjurig. Imorgon åker pälsen på Chloé och Bonniebus och jag ska leka rövare i ridhuset en stund tänkte vi, det blir nog kul det med. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0