#inspo #fancyblog

Jag vet inte om det är någon annan, men bilderna i det tidigare inlägget idag får mig att skratta högt. Antingen är jag otroligt lättroad eller är det bara brist på skämt just nu. Eller så har jag bara världens sämsta humor. Antagligen en kombo. Ni kanske inte skrattar högt åt dem, men jag känner ändå ett visst behov av att dela med mig av dem. 
 
Det är fredag imorgon, redan!? Jag har saknat dig. Planen för morgondagen är att Bonniebus ska få röra lite på benen och att Chloé ska få ett gäng pussar och kramar, även om hon inte uppskattar dem så mycket som jag tycker att hon borde. I helgen ska jag börja rida henne igen, om jag har längtat? Vi ska ut och skritta i skogen och i nästa vecka börjar vi köra igång lite mer ordentligt, beach 2015 här kommer vi. Kanske ska ta och inviga mina nya fina ridbyxor som jag fyndade på Charlies idag, mest för att jag kan haha. Plånkan grät en skvätt när den fick höra att det var utförsäljning med 50% på hela butiken, det gjorde jag också eftersom det innebär att vi förlorar vårt älskade Charlies, men just nu så klagar jag inte över att fynda animobyxor för halva priset. 
 
Jag har börjat få lite planer på att ändra om lite här på min underbart fina blogg, ändra till lite mer #inspo och sådant fint nivet? Sådant som alla andra har, men det ser ju så fint ut när man kommer in på alla andras bloggar och hela bloggen är fylld av sådana här bilder; 
____________________________________________________________________________________________________________
Sedan kommer man till min blogg och möts av typ, det här; 
 
Vet inte om ni håller med, men alternativ ett är lite finare, haha. Känns dock inte som jag skulle klara av att ha det så, visst det är fint, men så inte jag egentligen. Jag får väll ge det ett försök och ha med det på ett hörn.
 
Bara lite sådär vanliga kvällstankar när hjärnan är i fullgång och vill göra allt samtidigt, och det slutar i 90% av fallen på weheartit.com eller här när det borde vara 100% fokus på skolarbete. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0