Malmö/2014

För ett antal massa veckor sedan var jag nere i Malmö och levde livet med underbara människor. Kanske glömde att nämna detta på bloggen? I brist på annat får ni en tur tillbaka till lucia 2014, för det var en underbar helg mina vänner. 
 
Eftersom kära Alexander bestämde sig för att komma till Sverige just den dagen så var det lite oklart om jag skulle ta mig ner till Malmö öht. Men man måste väll riskera lite här i livet, så jag satte mig på tåget ändå, och blåste det? Ja, men var väll vad man hade väntat sig när man kom till Skåne. ;) 
Helgen gick i Harry P och julens tecken och det var så underbart, jäkla skönt att få träffa så otroligt härliga människor igen, vad det behövdes. Ni vet när man träffar de där otroliga personerna som bara gör en glad rakt igenom? Annars så, vi hälsade på Foxy the man, var i Malmö och åkte ponnykarusellen, körde mariokart, drack te, kollade på Potter osv osv. Och eftersom Carro hade lite problem med bilen ett par gånger så införskaffade hon sig ett Mariokart inte många dagar senare, om hon är sugen på revanch? Det hoppas jag. ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0